Sensire

Verpleegkundige mobiele nachtzorg

Details van de functie

Logo In het holst van de nacht kris kras door (een deel van) de Achterhoek en de Liemers rijden, op weg naar klanten die je soms wel en soms niet kent. En waarvan je niet altijd weet wat je exact aan gaat treffen. Spreekt jou dit aan? Kies dan voor werken in het team mobiele nachtzorg.

Als verpleegkundige in de mobiele nachtzorg is geen nacht hetzelfde. De geplande zorg neemt (steeds verder) af en maakt plaats voor ongeplande nachtzorg, de oproepen die je, bijvoorbeeld via NAAST medisch service centrum of de huisartsenpost, ontvangt zijn steeds meer leidend. Op basis van de situatie die je telefonisch voorgelegd krijgt, met meestal care-complexe casuďstiek, weeg je af wat je gaat doen en stel je prioriteiten. Kun je er zelf heen? Of ga je eerst naar de klant waar je naar toe wilde gaan? Of kan de Verpleegkundige van NAAST een rol spelen? Kortom iedere situatie vraagt om een snelle beslissing, zonder dat je in de stress schiet. Besluit je om zelf te gaan, dan is het altijd afwachten wat je bij de mensen thuis aantreft. Je beoordeelt de situatie op basis van de zichtbare symptomen en probeert meer informatie te achterhalen over wat er gebeurt is. Op basis van deze observatie handel jij direct.

Ons werkgebied strekt zich uit over de Achterhoek en de Liemers, jij bent werkzaam in een deel van dit gebied, maar bent ook bereid om collega’s uit andere delen van het gebied te ondersteunen mocht de situatie zich voordoen. Ook andere zorgaanbieders in de regio doen een beroep op het mobiele nachtteam. Dat betekent bijvoorbeeld dat je met verschillende systemen werkt en daarin verslaglegging verzorgt.

Hoewel je voornamelijk ‘s nachts werkt, moet je er ook rekening mee houden dat het werk niet om 7.00 uur stopt. Nog even overleggen met collega’s, toelichting geven aan collega organisaties op zorg die je verleent hebt, (bij)scholing. Het hoort er allemaal bij.
Wie ben jij?
Jij bent een zelfstandig werkende collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In de nacht moet je altijd scherp zijn en rekening houden met het onverwachte. Dat vraagt van jou dat je vindingrijk bent: voor iedere situatie die op jouw pad komt weet je een passende oplossing te vinden.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4;
  • je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bevoegd en bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk
De functie Verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 (€2338,- / €3153,-, excl. onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Wij bieden een contract van minimaal XX tot maximaal XX uur. Wij gaan graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers daarom behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.
Daarnaast krijg je van ons een iPad en smartphone in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!
Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Elly Geurts, Teamregisseur, via [stuur een e-mail] of [klik hier voor het telefoonnummer] .

Thuiszorg
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire