Sensire

Verzorgende Zorg op Afstand

Details van de functie

Logo Ben jij net zo handig met de computer als met beeldbellen? Zie jij ook dat zorg op afstand de toekomst is? Ben jij een duizendpoot die prima tussen verschillende activiteiten kan schakelen en hierbij het overzicht bewaakt? Ja, dan is deze dynamische baan als Verzorgende bij NAAST iets voor jou! Door de groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar meerdere collega’s.

Wie ben jij?
De verzorgende die wij zoeken beschikt over:
 • Een recent diploma verzorgende niveau 3 of verzorgende IG, ziekenverzorgende, MDGO-VP of dokterassistent;
 • Up to date zorgkennis;
 • Goede computervaardigheden (blind typen) en affiniteit met digitale zorgtoepassingen;
 • De bereidheid om (bij)scholingen en cursussen te volgen;
 • Een flexibele inzet, ook tijdens avonden, nachten (minimaal 3 a 4 per maand), weekenden en feestdagen.

Verzorgende die tot zijn recht komt in een vernieuwende 24/7 omgeving
Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving, en beweegt gemakkelijk mee met de veranderingen in de sector en de diensten van NAAST. Je schakelt gemakkelijk tussen diverse vragen van diverse cliŽnten en zorgverleners. Je bent gespreksvaardig en beschikt over tact en inlevingsvermogen en kunt mensen motiveren. Je houdt je hoofd koel als het plotseling hectisch is en ziet ook dan wat de hoogste prioriteit heeft. Je bent ook dan in staat snel en adequaat de juiste inschatting op afstand te kunnen maken van risico's in cliŽntsituaties. Zo nodig overleg je kort en snel met collega's om taken te verdelen zodat alle klanten snel en vriendelijk geholpen worden. Je blijft daarbij nauwkeurig en kwaliteitsgericht. Goed om je te realiseren, je oefent deze functie zittend uit van achter een bureau!

Wie zijn wij?

Wij zijn NAAST. Wij zijn een nieuwe zorgspeler, alleen wel eentje met 26 jaar ervaring. Sinds 1 januari 2018 is NAAST een zelfstandige 100% dochteronderneming van zorgorganisatie Sensire geworden. NAAST is een zorgbedrijf dat warme zorg combineert met koude digitale oplossingen. Het beste uit twee werelden zou je kunnen zeggen. Wij leveren zorg op afstand, maar toch heel dicht bij. Wij staan ‘naast je’.
Wij leveren aan meer dan honderdduizend klanten direct of indirect zorg. Dit voor verschillende klantorganisaties middels diverse zorg op afstand diensten. Hierbij moet je denken aan InBeeld zorg voor COPD en hartfalen, medicatie dubbelcontrole, hartritme diagnostiek, personenalarmering, service- en bereikbaarheidsdiensten, videomonitoring, etc.,
Ons ambitieniveau ligt hoog, we willen dť speler zijn en blijven die de digitale zorginnovatie daadwerkelijk kan realiseren. Kijk op www.naast.je voor meer informatie en filmpjes over wat we doen.

NAAST - Medisch Service Centrum

Wat ga je doen?

Verzorgende die zorg op afstand verleent
Wij zijn op zoek naar een verzorgende voor ons verzorgenden team bij NAAST. Je gaat je bezighouden met het verlenen van zorg op afstand. Je bent een verzorgende die kan multitasken en die continu zijn/haar prioriteiten stelt, resultaatgericht, met empathie voor onze klanten en open staat voor zorgvernieuwing.
NAAST als Zorginnovator
De zorg in Nederland is aan het veranderen en vraagt om andere oplossingen. NAAST is koploper op het gebied van zorg op afstand en innovaties in de zorg. Wij verlenen zorg op afstand, 24/7, persoonlijk en dichtbij. Wij innoveren de zorg, voor Sensire, en bijna 50 andere (zorg)organisaties in Nederland, waaronder thuiszorginstellingen, ziekenhuizen en huisartsen. Dat doen we met ongeveer 65 trotse zorg professionals. Trots zijn we op de resultaten van ons klanttevredenheid onderzoek, trots op hoe we overstijgend samenwerken in de zorg, trots op hoe we iedere dag bijdragen aan innovatie in de zorg en het uitbouwen van NAAST.
Een greep uit je taken als verzorgende zorg op afstand
Als verzorgende:
 • Ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant;
 • Zorg je voor telefonische bereikbaarheid voor diverse zorgaanbieders;
 • Informeer, adviseer en begeleid je telefonisch of via beeldzorg de cliŽnt bij diens hulpvraag, aan de hand van vastgestelde protocollen en richtlijnen en geef je inzicht in de mogelijkheden voor de cliŽnten;
 • Je ontvangt personenalarmering oproepen en handelt de klantvraag zoveel mogelijk zelfstandig af volgens protocol. Je doet algemene (niet-medische) risico triage en je schakelt op basis van vastgestelde protocollen mantelzorgers of tweedelijns expertise in;
 • Dubbelcontrole medicatie via iPad;
 • Informeer en adviseer je onder andere over de uitgifte van hulpmiddelen;
 • Neemt je deel aan team/werkoverleg en draag je bij aan de teamdynamiek, samenwerking en afstemming en het behalen van teamdoelstellingen en resultaatverbetering.
Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?
Voor deze functie werken we met min-max contracten, opties zijn minimaal 20, 24 of 28 uur met 8 uur oproepruimte tot de max van je contractomvang. De functie Verzorgende IG valt in de schaal FWG 35 (€1838,- / €2668,-, exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Het betreft een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tjardien Toonk of Bianca Bloemendal, beide Verzorgende zorg op afstand, via telefoonnummer: [stuur een e-mail] of telefoon: [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire