Sensire

Verpleegkundige (mbo/hbo) Zorg op Afstand

Details van de functie

Logo Ben jij als verpleegkundige net zo handig met de computer als met de insulinespuit? Zie jij ook dat zorg op afstand de toekomst is? Ben jij een duizendpoot die prima tussen verschillende activiteiten kan schakelen en hierbij het overzicht bewaakt?

Wie ben jij

De verpleegkundige die wij zoeken beschikt over:
 • Een (recent) diploma verpleegkunde niveau 5 (HBO-V) of verpleegkunde niveau 4, aanvullende opleidingen op HBO niveau zijn een pre;
 • Een geldige BIG-registratie;
 • Up to date zorgkennis;
 • Goede computervaardigheden en affiniteit met digitale zorgtoepassingen;
 • De bereidheid om (bij)scholingen en cursussen te volgen;
 • Een flexibele inzet, ook tijdens avonden, nachten, weekenden en feestdagen.

Verpleegkundige die tot zijn recht komt in een vernieuwende omgeving
Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving. Je schakelt gemakkelijk tussen diverse vragen van diverse cliŽnten en zorgverleners. Je bent gespreksvaardig en beschikt over tact en inlevingsvermogen en kunt mensen motiveren. Je houdt je hoofd koel als het plotseling hectisch is en ziet ook dan wat de hoogste prioriteit heeft. Zo nodig overleg je kort en snel met collega's om taken te verdelen zodat alle klanten snel en vriendelijk geholpen worden. Je blijft daarbij nauwkeurig en kwaliteitsgericht. Je moet er rekening mee houden dat je veel zit, want je oefent je beroep zittend uit, vanachter een bureau.

Wie zijn wij?

Wij zijn NAAST. Wij zijn een nieuwe zorgspeler, alleen wel eentje met 26 jaar ervaring. Sinds 1 januari 2018 is NAAST een zelfstandige 100% dochteronderneming van zorgorganisatie Sensire geworden. NAAST is een zorgbedrijf dat warme zorg combineert met koude digitale oplossingen. Het beste uit twee werelden zou je kunnen zeggen. Wij leveren zorg op afstand, maar toch heel dicht bij. Wij staan ‘naast je’.
Wij leveren al aan meer dan honderdduizend klanten direct of indirect via verschillende klantorganisaties diverse zorg op afstand diensten. Hierbij moet je denken aan InBeeld zorg voor COPD en hartfalen, medicatie dubbelcontrole, hartritme diagnostiek, service- en bereikbaarheidsdiensten, videomonitoring, etc.,
Ons ambitieniveau ligt hoog, we willen dť speler zijn en blijven die de digitale zorginnovatie daadwerkelijk kan realiseren. Kijk op www.naast.je voor meer informatie en filmpjes over wat we doen.

NAAST - Medisch Service Centrum

Wat ga je doen?
Verpleegkundige die zorg op afstand verleent
Wij zijn op zoek naar een BIG-geregistreerde verpleegkundigen niveau 4 of 5 voor ons verpleegkundigen team op het Medisch Service Centrum NAAST in Varsseveld. Je gaat je bezighouden met het verlenen van zorg op afstand. Je bent een verpleegkundige die kan multitasken en die continu zijn/haar prioriteiten stelt, resultaatgericht, met empathie voor onze klanten. Die open staat voor zorgvernieuwing. Als verpleegkundige beheer en ontwikkel je ook protocollen volgens welke wij werken, en ben je de contactpersoon voor een business to business klant.

NAAST als Zorginnovator
De zorg in Nederland is aan het veranderen en vraagt om andere oplossingen. Het Medisch Service Centrum NAAST is koploper op het gebied van zorg op afstand en innovaties in de zorg. Wij verlenen zorg op afstand, 24/7, persoonlijk en dichtbij. Wij innoveren de zorg, voor Sensire, en 35 andere (zorg)organisaties in Nederland, waaronder thuiszorginstellingen, ziekenhuizen en huisartsen.

Een greep uit je taken als verpleegkundige zorg op afstand

Als verpleegkundige:
 • ondersteun, begeleid, informeer en adviseer je – op afstand – klanten ten behoeve van de zelfredzaamheid en welzijn in hun eigen woonomgeving;
 • geef je verpleegkundige adviezen, zoals op het gebied van (jeugd)gezondheid, zowel telefonisch, als via beeldzorg;
 • doe je dubbel check medicatie, via beeldbellen of een app. Het betreffen lowrisk- en highriskcontroles;
 • voer je verpleegkundige triages uit, waarbij je op afstand de ernst van de klachten beoordeelt voor verzorgenden in een intramurale setting;
 • werk je nauw samen met je collega's, houd je toezicht op de afhandeling van personen alarmering en neem je de afhandeling over indien het protocol hier om vraagt;
 • monitor je lichaamswaarden van patiŽnten op afstand voor het ziekenhuis en coach je hen in het nemen van eigen regie en aanpassing van hun levensstijl ;
 • houd jij je bezig met hartritmediagnostiek. Je beoordeelt hartritmestroken en/of ECG's. Momenteel beoordelen wij 40.000 tot 50.000 hartritmestroken per jaar. Hiervoor word je opgeleid.
Kunnen wij jou bieden wat je zoekt?
Voor deze functie werken we met min-max contracten, je kunt kiezen uit 20-28, 24-32 of 28-36 uur per week. De functie verpleegkundige (HBO-V) valt in de schaal FWG 50 (€2468 / €3582) en de functie verpleegkundige (MBO-V) valt in schaal 45 ( €2338 / €3153) exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Het betreft een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe collega`s.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ingrid Enserink, Verpleegkundige MSC of Elly Lunshof Verpleegkundige MSC via [stuur een e-mail] of telefoonnummer: [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire