Luba Uitzendbureau

Machine operator

Details van de functie

Logo Over de functie

Wat hebben een tijger, casino, vloer, zonnepit en lampion met elkaar te maken? Al deze overheerlijke broden (en meer) worden ambachtelijk gemaakt in de moderne bakkerij van dit bedrijf: een klein- en groot brood van topkwaliteit en in hoge productie-aantallen.

Hier gaat het niet om een onsje meer of minder, maar om enorme hoeveelheden ingrediŽnten/grondstoffen. Jij berekent precies hoeveel, tot het laatste cijfertje achter de komma, aangevuld met water van exact de juiste temperatuur. Om te wegen, te doseren en te storten stel je zelf de programma's en de volautomatische apparatuur in. Om het deeg te bereiden stel je de menger in, controleer je de deegsamensteller en stort je het deeg in de afmeetmachine.

Jouw toekomstige werkgever is de Productie afdeling van de slagerij en bakkerij van een grote supermarktketen. Alle producten die worden gemaakt gaan rechtstreeks naar de winkels. En daar ben jij een belangrijk schakel in!
Je komt in een vast team waarmee je in dezelfde ploegen werkt. Daarnaast is het een fijne omgeving om te werken, en dit toont wel doordat alle teamleiders er al minimaal 5 jaar in dienst zijn.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau