Luba Uitzendbureau

Verpakkingsoperator

Details van de functie

Logo Over de functie

Tijdens jouw werkdag ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van grondstoffen en het vullen van voorraadsilo's/bigbags. Daarnaast is het van belang dat de voorraadruimte up to date en schoon is. De grondstoffen worden afgewogen en worden klaar gezet voor gebruik. Jij transporteert goederen en plaatst deze op de aangegeven locaties. Dit doe je door middel van een heftruck. Tevens zal jij ondersteuning bieden aan de fabrieksoperator.

Jouw toekomstige werkgever ontwikkelt en produceert diervoeders voor gezelschapsdieren (o.a. konijnen, cavia?s, schildpadden, paarden) en jongvee (biggen en kalveren) onder private label. De klanten zijn o.a. retailbedrijven en mengvoederbedrijven, die de voeders onder diverse merknamen op de markt brengen. Het bedrijf verkoopt zijn producten zowel binnen als buiten Europa.

Het bedrijf waar je komt te werken is een inspirerende sparringspartner die zijn ideeŽn en dromen weet te concretiseren en een bijna onbeperkte waaier aan mogelijkheden biedt op het gebied van grondstoffen en procestechnologie. Het team is gedreven en gepassioneerd. Dankzij de platte organisatiestructuur en de korte lijnen kunnen hun snel handelen en efficiŽnt werken. Jouw nieuwe werkgever richt de focus op groothandels, mengvoederbedrijven en andere partijen die een diervoederproduct of -assortiment op de markt hebben en/of willen zetten.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau