Luba Uitzendbureau

(Junior) accountmanager

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Zoetermeer
22 januari 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Ter uitbreiding van het salesteam is dit bedrijf op zoek naar een (junior) accountmanager. Als (junior) accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van Point of Sale-, Auto ID-, Narrowcasting- en Cross & Omnic-channelproducten.

Je neemt een deel van het klantenbestand van je collega over. Dit zijn kleinere -dealers die zelf hun software maken of aangesloten zijn bij een groep gebruikers van afrekensoftware. Je zorgt ervoor dat deze goed onderhouden worden. Ben jij in het bezit van goede communicatief vaardigheden? Heb jij technische kennis van PC's en een grote gunfactor? Dan zetten wij de koffie alvast voor je klaar!

Jouw toekomstige werkgever waardeert een enthousiaste houding en lichte ervaring als accountmanager in de B2B in de ICT. Zij bieden hun diensten en producten alleen aan via partnerkanalen, in dat landschap voel jij je thuis. Naast dat je veel contact hebt met de partnerkanelen, heb je ook veel contact met jouw collega's van verschillende afdelingen. Omdat je ook bij de klanten aanwezig bent, in plaats van op kantoor, is het belangrijk dat je ook op afstand helder kunt communiceren met jouw collega's. Je collega's zullen je begeleiden in het proces en je inwerken zodat jij succesvol van start kan gaan.

Het bedrijf is al meer dan 25 jaar bekend en actief als zeer succesvolle toegevoegde waarde importeur en distributeur van hardware voor de winkelautomatiseringsproducten markt. Hier worden alle kassa en afrekensystemen bedoeld in verschillende warenhuizen, winkelketens, restaurants en kledingzaken. Daarnaast heeft dit bedrijf ook bon printers, label printers, barcodescanners, kassalades en klantenschermen. De kracht van dit bedrijf is de persoonlijke betrokkenheid, vakinhoudelijke kennis en de zeer betrouwbare logistieke afhandeling. Alle goederen worden snel, vanuit het grote centrale magazijn in Zoetermeer, uit voorraad geleverd.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau