Luba Uitzendbureau

Leerling operator (2-ploegen)

  • Vacature
  • Noord-Holland
Blokker
24 februari 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het verwerken en inpakken van verschillende kipproducten zoals, filet, blokjes, reepjes, vleugels en bouten.

De werkzaamheden bestaan uit:
  • Controleren van de productielijn
  • Helpen met productiewerkzaamheden
  • Bijsturen van het proces op basis van tussentijdse metingen en analyses van het product
  • Begeleiden van het opstarten en stoppen van de lijn
  • Melden van storingen en optimaliseren van de werkzaamheden bij de direct leidinggevende

Bij Plukon zijn recent moderne robots in gebruik genomen op de productie/verpakkingsafdeling. Deze robots ondersteunen de operator tijdens het verpakken van de kip producten. Deze machines zijn een waanzinnig mooie uitdaging voor degene die technische affiniteit hebben en het leuk vinden om hiermee te werken.

Plukon Food Group is in Europa één van de grootste bedrijven op op het gebied van pluimveevlees en levert kipproducten en kant-en-klaarmaaltijden door heel Europa.

Momenteel zijn er 18 vestigingen in vijf landen en ruim 5.000 medewerkers binnen Plukon. Belangrijk bij Plukon is de wens van de klant waarmaken. Dit doen zij door continu te innoveren en nieuwe producten op de markt te brengen die aan de groeiende klantvraag voldoen.

Plukon heeft nagenoeg geen restafval. Voor alle delen van de kip is er een doel en afzetmarkt wat resulteert in een hoog rendement en minimale verspilling.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau