Luba Uitzendbureau

Leerling eerste monteur service & onderhoud elektrotechniek

Details van de functie

Logo Over de functie

Keuze stress! Je zat op school en je had zoveel interessante dingen om je mee bezig te houden en school was daar niet één van. En toen moest je al een keuze maken die de rest van je carrière zou bepalen! En toen:
  • Heb je een verkeerde opleiding gekozen?
  • Ben je te snel gaan werken?
  • Heb je nooit de diploma's behaald want je werkgever vond dat niet nodig...

...Herkenbaar? Het is namelijk nooit te laat om te leren.

Jouw talent en inzet zijn belangrijker dan jouw (werk)achtergrond. Dit traject staat of valt met motivatie en discipline.

Tijdens dit traject word je goed begeleid. Door je ervaringen in de praktijk te combineren met studie en coaching, ontwikkel je jezelf razendsnel.

Hoe ziet dit eruit?
  • 1 dag per week ga je naar school en leer je alles over de theorie.
  • 4 dagen per week praktijk op de werkvloer; je wordt dus meteen goed ingewerkt en je kan na dit traject als volwaardig medewerker meedraaien binnen jouw leerbedrijf.

Vooraf scheppen wij natuurlijk realistische verwachtingen. We gaan dit traject alleen met jou aan als we allebei overtuigd zijn van de slagingskans. Dit betekent dat we een aantal testen met jou gaan doen voordat we gaan beginnen. Vooraf krijg je ook een rondleiding bij het bedrijf om de het bedrijf te leren kennen en natuurlijk om te kijken of de wederzijdse klik er is. Zo weet jij zeker dat dit bij jou past en gaan we voor een mooie samenwerking.

Een greep uit de werkzaamheden die jij gaat leren?
  • Uitvoeren van onderhoud aan technische installaties
  • Verrichten van controles en inspecties aan apparatuur en installaties, signaleren van (dreigende) gebreken
  • Rapporteren van bevindingen aan onderhoudsmanager en planning/werkvoorbereiding
  • Opgeven van behoefte aan onderdelen en materialen
  • Doen van voorstellen t.a.v. de modificaties en vernieuwing van apparatuur en installaties

Let op, dit is simpelweg het begin! Jij krijgt van ons en het bedrijf alle kansen en mogelijkheden om een absolute top monteur elektrotechniek & instrumentatie (E&I) te worden. De overige werkzaamheden bespreek ik graag met je!

Dit bedrijf is één van de toonaangevende producenten van bedrijfs- en particulier behang in allerlei soorten en maten. Ze zijn trendsetter in hoogwaardig behang. Van industrieel tot aan particulier behang. Van vinyl, naar linoleum tot aan papier.

Het is een internationaal bedrijf waar het hoofdkantoor is gevestigd in Huizen. Met een design studio, productieruimte een technisch laboratorium en een marketing / sales afdeling allemaal op deze locatie zijn zij in staat om snel veranderingen door te voeren om de hoogwaardigheid van hun producten te garanderen.

Een organisatie waar mensen hun hele leven blijven hangen. Er heerst een ontzettend ontspannen sfeer binnen het bedrijf. Ze hebben een geweldige bedrijfskantine waar je tegen een kleine vergoeding heerlijke dagverse soepen, salades en broodjes kan eten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau