Aldiver

Gezocht: BBL-leerling chauffeur goederenvervoer en logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Functieomschrijving

Voor een goede relatie in Nijkerk die maaltijden produceert en levert aan de gezondheidszorg in Nederland zijn we per direct op zoek naar geschikte BBL-leerlingen. Momenteel is er plek voor zowel een BBL-leerling chauffeur goederenvervoer als logistiek medewerker. Vanwege de onregelmatige tijden (ook avond en nacht) is het belangrijk dat je minimaal 18 jaar bent. De werkzaamheden zijn in het begin voornamelijk verzamelen van orders en laden / lossen.

Als BBL chauffeur goederenvervoer werk je vier dagen per week bij een erkend transport en logistiek leerbedrijf en volg je één dag in de week de theoretische opleiding bij het ROC in de buurt.

Na het behalen van je rijbewijzen en vakdiploma werk je nog zo’n anderhalf jaar via Aldivèr. Je verdient dan natuurlijk het bijbehorende salaris en doet zo je eerste ervaring op als chauffeur. In de meeste gevallen is dit bij het bedrijf waar je als leerling al werkte en waar je later een vaste baan kunt krijgen.

Functie eisen

Voor onze klant is het belangrijk dat je:

  • minimaal 18 jaar bent in verband met de onregelmatige werktijden
  • beschikt over eigen vervoer om ook op onregelmatige tijden op de werklocatie in Nijkerk te kunnen komen
  • van aanpakken weet en je afspraken nakomt
  • bij voorkeur al staat ingeschreven voor de bovengenoemde BBL-opleidingen

Indien gewenst kunnen we altijd bespreken of je ook als uitzendkracht in de zomervakantie aan de slag kan.

Bedrijfsprofiel

Om als chauffeur goederenvervoer aan de slag te kunnen, moet je natuurlijk wel de rijbewijzen B, C en C-E halen. Hiervoor heeft Aldivèr een zeer goed en aantrekkelijk pakket samengesteld. In samenwerking met goede regionale verkeersscholen word je snel en verantwoord opgeleid. Je investeert hierin zelf natuurlijk ook. De kosten hiervoor worden grotendeels door ons betaald. Aldivèr betaalt de opleiding en gedurende het gehele traject leg je wekelijks een vast bedrag van je salaris in om jouw eigen bijdrage bij elkaar te sparen. De bonussen die je kunt verdienen maken het voor jou nog aantrekkelijker, daarmee kan je tot maximaal 60% van je opleiding terug verdienen.

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt beloond op basis van de CAO van het leerbedrijf waar je gaat werken.

Locatie

Nijkerk
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aldiver