Aldiver

Voor diverse bedrijven in Venlo en omstreken zijn we op zoek naar aankomend chauffeurs, BBL-leerlingen Chauffeur Wegvervoer én BBL-leerlingen Logistiek medewerkers/teamleiders en supervisors

Details van de functie

Logo Functieomschrijving

Werkzaamheden zijn afhankelijk van de functie en het leerbedrijf waar je komt te werken. Wij zijn op dit moment voor meerdere bedrijven op zoek naar leerlingen. Mocht je nog twijfelen over de opleiding het beste bij je past, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Als BBL chauffeur / aankomend chauffeur werk je vier of vijf dagen per week bij een erkend transport en logistiek leerbedrijf en volg je één dag in de week de theoretische opleiding bij het ROC in de buurt. Na het behalen van je rijbewijzen en vakdiploma werk je nog zo’n anderhalf jaar via Aldivèr. Je verdient dan natuurlijk het bijbehorende salaris en doet zo je eerste ervaring op als chauffeur. In de meeste gevallen is dit bij het bedrijf waar je als leerling al werkte en waar je later een vaste baan kunt krijgen.

Als BBL logistiek medewerker werk je vier dagen per week bij een erkend transport en logistiek leerbedrijf en volg je één dag in de week de theoretische opleiding bij het ROC in de buurt. Je houdt je onder andere bezig met het behandelen van de ladingen, orderpicken, laden en lossen van vrachtwagens, rijden op een heftruck en de inslag, opslag en uitslag van goederen.

Functie eisen

Om voor deze opleiding in aanmerking te komen heb je minimaal een VMBO-diploma. Ben je vanzelfsprekend gemotiveerd om aan te pakken, geïnteresseerd in transport en logistiek en ben je minimaal 15 jaar.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgevers in Venlo variëren van logistieke dienstverleners, groothandels tot aan transporteurs (nationaal en internationaal) die leerlingen de kans geven vanaf de werkvloer ervaring op te doen in de transport & logistieke sector. Binnen een groot aantal van deze bedrijven bestaan ook opleidingsmogelijkheden tot chauffeur.

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt beloond op basis van de CAO van het leerbedrijf waar je gaat werken.

Locatie

Regio Venlo
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aldiver