Optisport Exploitaties BV

Medewerker Horeca en Receptie – Oegstgeest

Details van de functie

Logo Wat houdt de functie in?
Je ontvangt en bedient onze gasten binnen Zwembad Poelmeer. Jouw gasten zijn kinderen, maar ook ouders, grootouders en pubers. Je zorgt voor een fantastische tijd, van begin tot eind. Je staat voor en achter de bar te stralen of werkt in de keuken om snacks te bereiden. Je maakt de horecagelegenheid schoon en voert kassa werkzaamheden uit. Je bent een duizendpoot doordat je waar nodig ook ingezet kan worden in de receptie. Waar je vragen beantwoordt via de telefoon, administratieve werkzaamheden verricht en de gasten kan informeren en adviseren.

Hoe voer je de functie uit?
Je bent representatief. Daar bedoelen we mee dat je er verzorgd uitziet, zodat je laagdrempelig bent voor gasten. Ze spreken jou aan, jij begeleidt en helpt ze met hun vragen en wensen. Je geeft verbeteringen aan voor processen en hoe jullie nog gastgerichter kunnen worden in de Horeca en Receptie. Als een tafel niet schoon is, zie je dat meteen en kom je in actie. Door jouw vaardigheid met de standaard PC applicaties (zoals Excel en Outlook), zorg jij dat je in de receptie klaar staat voor zowel de gasten, als je collega’s. Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Hoe ziet jouw team eruit?
Je hebt 2.500 collega’s door heel Nederland en BelgiŽ, in de diverse sport- en leisurecentra, zoals zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en indoor kinderspeelparadijzen. Op jouw locatie werk je in een team van ongeveer 45 collega’s van verschillende afdelingen. Wij nemen tijd voor elkaar en zijn er voor de gasten, wij zorgen er samen voor dat doelen worden bereikt en wij hebben plezier in ons werk. Hiermee zorgen wij voor een glimlach op het gezicht van onze gasten.

Ben je nieuwsgierig?
Stuur je motivatie met je cv naar [stuur een e-mail] met in de onderwerp regel het vacaturenummer 2019404. Je kunt ook bellen met de Locatie Manager, Koen Dickhoff, om nog meer te weten te komen over de functie via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Optisport Exploitaties BV