Contiweb B.V.

Dynamische BBL plek voor een leergierige, enthousiaste en zelfstandige IT Support Desk / ICT duizendpoot

  • Vacature
  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Noord-Brabant
  • Limburg
  • Gelderland
Boxmeer
6 januari 2020
2 maart 2020

Details van de functie

Logo Contiweb B.V. is een wereldwijde leider in het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van state-of-the-art rotatieoffsetpersen en web-fed randapparatuur voor een breed scala aan commerciŽle, verpakking en labelprinttoepassingen. Daarnaast is Contiweb gefocust op het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten voor nieuwe markten, zoals de Contiweb Thallo. Door een sterk klantgerichte filosofie, innovatieve oplossingen en een vergaande dienstverlening heeft Contiweb een leidende positie veroverd op de Europese markt

Binnen de sector R&D hebben wij voor de afdeling IT per 1 augustus 2019 een BBL werkplek niveau 3-4 beschikbaar voor een:

Local Support/Support Desk Agent

De Afdeling IT
De afdeling IT is een dynamische afdeling binnen ons internationale hoofdkantoor in Boxmeer. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een BBL-leerling, niveau 3 of 4, die de afdeling wil komen versterken in de rol van Local Support/Support Desk Agent. De afdeling bestaat momenteel uit 2 personen, een Senior Service Desk Agent en een Local Support Agent. In deze BBL-rol maak je een vast onderdeel uit van dit team, waarbij de Senior Service Desk Agent jouw aanspreekpunt zal zijn voor alle voorkomende werkzaamheden. De afdeling kent de nodige hectiek en werkt aan diverse (omvangrijkere) projecten, op nationaal en internationaal niveau.

Zowel Contiweb als de afdeling IT zijn volop in ontwikkeling. Hierdoor bestaan er zeer reŽle mogelijkheden dat het BBL-traject opgevolgd kan worden door een dienstverband.

Je werkzaamheden
Je IT werkzaamheden zijn heel divers en geen dag is hetzelfde. In het begin draai je mee met de dagdagelijkse werkzaamheden die voorkomen op de IT afdeling, welke je je al werkende eigen zult kunnen maken. Je krijgt hierbij ondersteuning van en begeleiding door de Senior binnen de afdeling. Qua werkzaamheden kun je in het algemeen denken aan het gebruiksklaar maken van laptops, software installaties, monitors installeren, de interne klant ondersteunen, tickets oplossen, gebruikersvragen beantwoorden, netwerkproblemen oplossen en nog veel meer.

Naar mate je meer ervaring opdoet is het goed denkbaar dat je ook meer verantwoordelijkheden zult krijgen. Denk dan bijvoorbeeld aan het zelfstandig afhandelen van incidenten in de geautomatiseerde omgeving van Contiweb of het afroepen, installeren, afleveren en administreren van nieuwe pcís, printers, (mobiele) telefoons en andere onderdelen binnen de geautomatiseerde omgeving.

Welke kenmerken typeren jou?
- Proactief
- Flexibel
- Zelfstandig
- Initiatiefrijk
- Punctueel, afspraak is afspraak
- Affiniteit met techniek
- Goede mondelingen en schriftelijke communicatieve vaardigheden in minimaal de Nederlandse taal. Bij voorkeur aangevuld met enige Engelse taalvaardigheid

Wat bieden wij?
- Uitdagende werkzaamheden binnen een internationaal opererende setting.
- Een professionele en informele werkomgeving.
- Marktconforme BBL-beloning
- Flexibiliteit ten aanzien van je eventuele studieverplichtingen gedurende het BBL-traject.

GeÔnteresseerd?
Word je enthousiast van deze uitdagende opdracht en herken je jezelf in dit profiel, dan komen wij graag met jou in contact. Stuur je motivatie en CV ter attentie van Judith Beekman, Manager HR, middels de onderstaande button.

Kijk voor meer informatie over onze onderneming ook eens op onze website: www.contiweb.com

Een mooie weergave van Contiweb wordt gegeven in onze bedrijfsfilm. Deze vind je via www.youtube.com/watch?v=3apP6SQDgu0.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
extra info, www.contiweb.com
Contactpersoon:
Judith Beekman
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Contiweb B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.