Cablon Medical B.V.

Stage Systeembeheerder

  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Utrecht
Leusden, Utrecht
7 januari 2020
1 maart 2020

Details van de functie

Logo Wil jij werken aan innovatieve projecten met de nieuwste technologieŽn?
Wij hebben een mooie uitdagende stage- of afstudeeropdracht.

Wie zijn wij?
Cablon Medical uit Leusden is een producent en leverancier van medische software en hulpmiddelen voor de radiotherapie. Op een afdeling radiotherapie worden patiŽnten met kanker bestraald. Cablon Medical werkt continue aan innovatieve nieuwe oplossingen. Hierdoor zijn er meerdere opdrachten beschikbaar op het gebied van programmeren, onderzoek, meet- en analyseerwerk, etc.

Werkzaamheden
Opzetten van een wereldwijde update server
Bij het eigen softwarepakket Theraview worden eigen servers geleverd. Op deze Linux server staat o.a. de centrale Theraview database geÔnstalleerd. Op het moment dat deze wordt uitgeleverd naar de klant zijn de laatste security patches geÔnstalleerd. Echter ontbreekt een systeem om deze up-to-date te houden op een gecontroleerde manier. Vanwege de medische CE certificaat moeten alle updates eerst getest en goedgekeurd worden door Cablon.

Doel project
Doel van het project is om een Ďrepositoryí server op te zetten met door Cablon goedgekeurde patches. Alle servers die wereldwijd geÔnstalleerd staan kunnen, via een beveiligde verbinding, de goedgekeurde patches (automatisch) downloaden en installeren. Hiervoor moet een testopstelling worden gebouwd, onderzoek worden verricht en het geheel in de praktijk worden getest.

Ben jij geschikt?
Mocht je interesse hebben om stage te komen lopen bij Cablon Medical in Leusden en heb je kennis van Linux dan kunnen we tijdens een kennismakingsgesprek verder uitleg geven over bovenstaande onderwerpen. Andere opdrachten op basis van jouw eigen interesse zijn ook altijd mogelijk! Afhankelijk van het onderwerp kan in overleg het onderzoek ook bij onze partners op locatie (Arnhem, Nijmegen) worden uitgevoerd. Kijk voor meer informatie eens op www.cablon.nl.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Mark Luesink
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Cablon Medical B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.