Brocacef

Project Assistent Flying Squad

Details van de functie

Logo Ben jij de positieve, stressbestendige en ervaren apothekersassistente of farmaceutische manager die graag aan het werk is in een dynamische omgeving? Krijg jij als teamplayer collega’s enthousiast? Gaat jouw hart sneller kloppen bij implementatie en procesoptimalisatie binnen apotheken? Dan zoeken wij jou!Jouw rol?

De functie van Project Assistent Flying Squad is een uitdagende mobiele functie waarbij je vanuit de centrale organisatie de apotheken in het land zult ondersteunen in verschillende projecten en procesoptimalisatie. Dit zal voornamelijk in het midden van het land zijn. Je maakt onderdeel uit van het BENU Flying Squad team. Dit bestaat uit apothekers, apothekersassistenten, teamleiders, farmaceutisch managers en farmaceutisch consulenten.

Als Project Assistent Flying Squad wordt je centraal o.a. ingezet bij implementatie en optimalisatie van nieuwe projecten en ‘best practices’ in de BENU apotheken. Hierbij motiveer en inspireer je de apotheekteams om de veranderingen goed te kunnen begeleiden en te borgen. Dit doe je in nauwe samenwerkingen met de programmamanagers van het OPEX-team. Ook denk je proactief mee aan de doorontwikkeling van operationele processen.

In deze rol ben je vertegenwoordiger van de centrale organisatie en probeer je een brug te vormen tussen de apotheken in de regio’s en het kantoor. Met je positieve, constructieve en oplossingsgerichte houding draag je de missie en visie van BENU Apotheek uit. Door je coachende en motiverende skills breng je uitdagende vraagstukken samen apotheekteams tot de gewenste resultaten.

Wat jij hiervoor terug krijgt

 • Een salaris tussen de € 1.968 en € 2.736 (afhankelijk van kennis en ervaring en op basis van een 40-urige werkweek);
 • 8% vakantiegeld;
 • Een leaseauto, smartphone en laptop;
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden binnen al onze locaties. Aan jou om deze te benutten;
 • Brocacef Academy, een uitgebreid aanbod aan trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Pensioenregeling en een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Resultaatafhankelijke beloning;
 • 20% korting op producten uit eigen bedrijf.

Wie jij bent

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding apothekersassistent. Heb je ook een afgeronde HBO opleiding Farmakunde? Dan heb jij een streepje voor!
 • Je hebt een flexibele en klantgerichte houding;
 • Positief en stressbestendig;
 • Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken met afwisselende opdrachten;
 • Een Kei in plannen en organiseren;
 • Als teamplayer ben jij enthousiast en haal je het beste uit jouw collega’s naar boven;
 • Je bent mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk, passend bij onze kernwaarden.

Over BENU Apotheek

BENU Apotheek heeft een landelijk dekkend netwerk van eigendomsapotheken, partners en zelfstandige apotheken die gebruik willen maken van de kennis en kunde en schaalgrootte die wij met onze keten realiseren. Door kennisuitwisseling, moderne oplossingen, en samenwerking met artsen, verpleegkundigen en andere specialisten maken wij zorg slimmer, persoonlijker en toegankelijker. De ambitie van BENU Apotheek is de best gewaardeerde keten en zorgpartner in Nederland te worden.

BENU Apotheek maakt onderdeel uit van Brocacef Groep. Wij geloven in ondernemerschap en bevlogenheid. Gezamenlijk werken wij aan een optimale kwaliteit van zorgverlening. Mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk zijn belangrijke kernwaarden bij Brocacef. Zo staan wij bekend bij onze cliënten en zo gaan wij met elkaar om.

Interesse in deze functie?

Solliciteer dan direct! Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Brocacef