RCN Vakantieparken

Stagiair facility service- en verhuiscoŲrdinator

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt het vakantiepark RCN de Schotsman. Met zijn speeltuinen en eindeloze (water)sportmogelijkheden is het vakantiepark uitermate geschikt voor gezinnen. Vanaf het terras dat hoort bij het restaurant heb je een fantastisch uitzicht over het water. Het is echt een toplocatie, een paradijs voor surfers, zeilers en catamaranzeilers. Het park ligt ook maar 3 km van een van de mooiste en schoonste stranden van Nederland. Genoeg ingrediŽnten voor volop waterplezier in Zeeland!

Jouw functie
Als stagiair facility service ben jij onze verhuiscoŲrdinator. Je zorgt ervoor dat de verhuisprocessen rondom de overgang van het oude naar het nieuwe gebouw zo vlekkeloos mogelijk verlopen. Zowel voor de medewerkers als onze gasten. Optimale dienstverlening staat daarbij op nummer ťťn.

Wat ga je doen?
Je helpt mee met de coŲrdinatie, de planning en de afstemming van de verschillende verhuisprocessen. Want voordat we het nieuwe pand in gebruik kunnen nemen, moet er nog heel wat gebeuren! Stoelen voor de nieuwe receptiebalie? Die regel jij. Ook denk je mee over een beleid voor de zwembadkluisjes en stelt een nieuw sleutelplan op. Misschien vind je het leuk om het heropeningsfeest te regelen? Jij zorgt voor de catering, de uitnodigingen en de muziek. Er is nog niets vastgelegd, dus aan jou alle ruimte om je facility service skills en briljante ideeŽn te laten zien. Volop mogelijkheden om aan de slag te gaan met een project dat aansluit bij je opleiding, talenten en interesses. Je krijgt genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van facility service verder te leren.

Wat vragen wij?
Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist veel flexibiliteit. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze stage hoort.
Jij:
 • hebt een ondernemersmentaliteit
 • hebt commercieel en financieel inzicht
 • neemt eigen initiatief
 • hebt een helikopterview
 • bent een organisatietalent en kunt goed plannen
 • kunt zowel zelfstandig als in een team werken
 • hebt affiniteit met (water) sport
 • volgt een relevante mbo/hbo-opleiding, bijvoorbeeld Facility Management of Hospitality
 • hebt goede kennis van Microsoft Excel, Word en PowerPoint
 • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels)
 • kunt een recente VOG?(Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen?


Wat bieden wij jou?
Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeŽn en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel nieuwe mensen en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega?s op ťťn van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Verblijf op het park is mogelijk. Voor een klein bedrag kun je ook een maaltijd krijgen. We bieden een stagevergoeding van ? 75,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. Start en duur van je stage in overleg.

Lees hier de veel gestelde vragen over stage lopen bij RCN.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN Vakantieparken gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.