RCN de Schotsman

Stagiair Facility Service

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt het vakantiepark RCN de Schotsman. Met zijn speeltuinen en eindeloze (water)sportmogelijkheden is het vakantiepark uitermate geschikt voor gezinnen. Vanaf het terras dat hoort bij het restaurant heb je een fantastisch uitzicht over het water. Het is echt een toplocatie, een paradijs voor surfers, zeilers en catamaranzeilers. In het Veerse Meer liggen wel meer dan 17 eilanden. Genoeg ingrediŽnten voor volop waterplezier in Zeeland!

Jouw functie
Als stagiair facility service werk je mee aan de facilitaire uitdagingen rondom de verbouwing en modernisering van RCN de Schotsman, en het optimaliseren van de interne facility-en hospitality processen. Het gaat zowel om de kwaliteitsverbetering van onze facilitaire diensten als de gasttevredenheid op het park. Optimale dienstverlening aan onze vakantiegasten staat centraal.

Wat ga je doen?
Je bent betrokken bij het gehele moderniseringstraject. Zowel op tactisch als operationeel niveau. Je speelt een belangrijke rol in de verbetering van het facility management op ons park. Kwaliteitsverbetering en modernisering van onze facility service vraagt om nieuw beleid, nieuwe strategieŽn, oplossingen en werkwijzen. Denk aan logistieke aanpassingen, het verbeteren van het ontvangstproces van onze gasten, vernieuwde inventarislijsten, of een meer efficiŽnt schoonmaakbeleid. Al deze processen moeten worden uitgedacht, uitgeschreven, doorgevoerd en in goede banen geleid. Een unieke kans om jouw stempel te drukken op de procesbeschrijving en begeleiding daarvan! Je denkt mee, adviseert en komt zelf met voorstellen om de facilitaire en hospitality organisatie van het park te verbeteren en efficiŽnter in te richten. Je krijgt genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van facility service verder te leren.

Wat vragen wij?
Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist veel flexibiliteit. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze stage hoort.
Jij:
 • hebt een ondernemersmentaliteit
 • hebt commercieel en financieel inzicht
 • neemt eigen initiatief
 • hebt een helikopterview
 • bent een organisatietalent en kunt goed plannen
 • kunt zowel zelfstandig als in een team werken
 • hebt affiniteit met (water) sport
 • volgt een relevante mbo/hbo-opleiding, bijvoorbeeld Facility Management of Hospitality
 • hebt goede kennis van Microsoft Excel, Word en PowerPoint
 • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels)
 • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen


Wat bieden wij jou?
Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeŽn en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel nieuwe mensen en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega?s op ťťn van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Verblijf op het park is mogelijk. Voor een klein bedrag kun je ook een maaltijd krijgen. We bieden een stagevergoeding van ? 100,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. Start en duur van je stage in overleg.

Lees hier de veel gestelde vragen over stage lopen bij RCN.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van RCN de Schotsman

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN de Schotsman gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.