Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Brabant
Tilburg
6 april 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze fulltime functie (3 ploegen) ben je verantwoordelijk voor het instellen en monitoren en eventueel bijstellen van de geautomatiseerde ompak verpakkingslijn(en). Je werkt volgens de gestelde normen als het gaat om kwaliteit en hygiënevoorwaarden. Om de kwaliteit te waarborgen verricht je ook kwaliteitsmetingen (bijvoorbeeld het controleren van de temperatuur en de luchtdichtheid van de verpakking). Het zelfstandig verhelpen van kleine (ver)storingen en bij complexe situaties tijdig schakelen met de Technische Dienst behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je werkt volgens de kwaliteitszorgsystemen, bedrijfsvoorschriften en veiligheidsvoorschriften.

De ploegendiensten zijn van zondag tot en met vrijdag om 06:00 tot 14:00 uur, 14:00 tot 22:00 uur en 22:00 tot 06:00 uur.

Jouw toekomstige werkgever heeft passie voor het ontwikkelen van een breed assortiment brood- en snackproducten. Vakmanschap en samen hard werken om de beste kwaliteit te leveren is kenmerkend voor jouw toekomstige werkgever. Werk je elke dag opnieuw met plezier en bevlogenheid aan moderne productielijnen? Kom dan langs en word onderdeel van een betrokken team van 90 collega's!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau