RCN Vakantieparken

Stagiair Inkoop

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
Ons hoofdkantoor staat in Maarn, op een landgoed midden in het bos. Regelmatig maken we met zijn allen tijdens de lunch een boswandeling door het park. Werken in een vakantiesfeer geldt dus ook hier, maar het is vooral heel gezellig! Op het hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: Finance, Marketing, ICT, HR, Veiligheid, Beleid, directie en het secretariaat. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

RCN beschikt over zeventien vakantieparken in Nederland en Frankrijk, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving.

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Jouw functie
Inkoop is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van RCN Vakantieparken. Als stagiair inkoop help je mee aan verschillende projecten om het gehele inkoopproces te verbeteren, te stroomlijnen, te standaardiseren en te centraliseren.

Wat ga je doen?
Je neemt het gehele inkoopproces van onze parken onder de loep. Wat gaat er goed? Wat kan beter en hoe kunnen we ons inkoopbeleid verder optimaliseren? Het doel is om de functionele uitvoering van het gehele inkoopbeleid gestructureerd vast te leggen in ťťn document. Je bent zowel administratief als beleidsmatig bezig. Wat komt er bijvoorbeeld allemaal kijken bij het inrichten van onze bungalows?

Welke artikelen moeten allemaal worden aangeschaft? Daarvoor doe jij een inventarisonderzoek. En wie zijn onze leveranciers? Hoe zit het met de kwaliteit/prijsverhouding? Je voert product- en leveranciersonderzoeken uit, maakt leveranciersoverzichten, evalueert bestaande contracten, legt deze vast in het inkoopregistratiesysteem en beoordeelt leveranciers en offertes. Op basis van je onderzoek maak jij de beste keuze.

Bij ons krijg je genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van inkoop verder te leren, in een team van superleuke collega?s!

Wat vragen wij?
Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam.
Jij:
 • bent minimaal 16 jaar
 • hebt goede administratieve vaardigheden
 • hebt commercieel en cijfermatig inzicht
 • bent analytisch
 • bent nauwkeurig
 • neemt eigen initiatief
 • bent zelfstandig
 • bent proactief en gestructureerd
 • hebt goede kennis van Microsoft Excel, Word en PowerPoint
 • volgt een relevante commerciŽle hbo-opleiding
 • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels)
 • kunt een recente VOG?(Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen?


Wat bieden wij jou?
Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage in een hecht team van collega?s voor de gezelligste vakantieparken in Nederland en Frankrijk. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeŽn en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Een stagevergoeding van ? 75,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. Start en duur van je stage in overleg.

Lees hier de veelgestelde vragen over stage lopen bij RCN.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN Vakantieparken gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.