Luba Uitzendbureau

Monteur projecten

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Opmeer
6 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Jou werkdag ziet er als volgt uit:

Als monteur ben jij werkzaam in een klein team. Je werkt in een team van 2 tot 3 personen. Met je collega's monteer je niet alleen systeemplafonds en -wanden, je verricht ook allerlei vakkundig timmerwerk. Jullie werken aan verschillende grote en aansprekende objecten. Als visite kaartje van dit bedrijf, straal je uit waar het bedrijf voor staat; professionaliteit.

Samen met jouw voorman start je om 07:00 uur op het project. De voorman is ervoor om jou verder te helpen ontwikkelen, meer ervaring op te bouwen en hij is ervoor om jou op te leiden. Misschien zit er zelfs een toekomst in als voorman.

Samen zorgen jullie voor een goede uitstraling en secuur afgewerkte producten. Om 15:30 uur eindigt je werkdag. Het spreekt voor zich dat wanneer het werk er om vraagt het ook later kan worden en maar daarentegen kun je soms ook eerder stoppen als het werk het toe laat.

Jouw toekomstige werkgever bestaat ruim 40 jaar. Zij zijn uitgegroeid tot marktleider in systeemwanden, plafonds, klimaatplafonds, exclusieve betimmeringen en complete interieurconcepten. Het is een familiebedrijf waar jij je snel thuis zal voelen. ''Waar anderen stoppen, gaan wij verder!''

Bij dit bedrijf is veel mogelijk, zij investeren graag in gemotiveerde kandidaten!

De diversiteit aan producten waar mee gewerkt wordt is al een uitdaging op zich en zorgt voor een welkome afleiding.
Iedereen binnen het bedrijf kent zijn verantwoordelijkheid en daardoor is er ook veel vrijheid.

Er is een personeelsvereniging die leuke uitjes organiseert en verder worden er diverse momenten voor een gezellige borrel georganiseerd zoals de kerst-, bouwvak-, en vrijdagmiddagborrel.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau