Unica

Young professional Building Projects

Details van de functie

Logo In deze rol maak je kennis met alle technische en commerciŽle activiteiten van nieuwbouwprojecten binnen de installatietechniek. Dit gaat van engineering, calculatie tot het managen van tenders/aanbestedingen. Je ontwikkelt je in een dynamisch vakgebied met veel carriŤre kansen. Inhoudelijk doe je ervaring op met moderne techniek in gebouwen en state of the art verduurzamingsmogelijkheden. Je persoonlijke ontwikkeling heeft onder andere betrekking op omgang met klanten, het organiseren van projecten en alle aspecten die daarbij komen kijken.Afhankelijk van jouw interesse kunnen de accenten meer op technische of technisch/commerciŽle aspecten liggen.
Je wordt daarbij gefaciliteerd door een manager of senior collega. Unica Building Projects is een informele organisatie met veel mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen.>

Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons kun je het verschil maken in techniek ťn dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ?Samen maken wij de toekomst?. Veel van onze medewerkers volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied ontwerpmethodieken, commerciŽle- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook? Daarnaast kun je rekenen op:
  • Een goed salaris;
  • Een goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ;
  • Reiskostenvoorzieningen.
>
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Unica