Luba Uitzendbureau

Technisch co÷rdinator

Details van de functie

Logo Over de functie

Als technisch co÷rdinator geef jij leiding over het team in de werkplaats. Dit houd in dat jij je bezig houd met de volgende taken:
  • Als werkvoorbereider maak je de planning over de opdrachten. Hierbij plan je de medewerkers in op het werk wat het beste bij ze past
  • Je geeft sturing wanneer dit nodig is en natuurlijk voer je controles uit over de gemaakte producten
  • Ook houd je de urenregistratie bij van de medewerkers uit de werkplaats
  • Voor de kleinere/snellere opdrachten bestel je het benodigde materiaal en bereken je op basis van dit ook de prijzen voor de opdracht. Ook regel je voor de opdrachten de transportplanning

    In deze baan als technisch co÷rdinator ben je dus echt de spil tussen de werknemers in de werkplaats en de klanten die bellen met een opdracht. Omdat je controles moet uitvoeren over de gemaakte opdrachten is het dus erg belangrijk dat je technische kennis hebt en deze ook kan uitvoeren denk aan boren, zagen, slijpen, lassen enz.

Je komt te werken in een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van melkcarrousels voor zowel geiten als koeien. Deze melkcarrousels gaan de hele wereld over en worden in verschillende maten gemaakt. Zo zijn er carrousels waar wel 200 koeien tegelijkertijd in gemolken kunnen worden. Dit bedrijf maakt van begin tot eind de gehele carrousel zelf. Een technisch bedrijf waar genoeg doorgroei mogelijkheden zijn. Ook denkt het bedrijf erg goed aan de gezondheid van haar werknemers, zo is er dagelijks vers fruit en kan je gebruik maken van de sportaccommodatie op locatie!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau