Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
14 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als ervaren meewerkend voorman met technisch inzicht werk je in een klein team samen en ben je eigenlijk nooit lang op dezelfde plek. Je verzorgt de stoffering van onder andere de muren van scholen, zorginstellingen en kantoorgebouwen of je legt entreematten aan in allerlei maten en vormen net wat de klant vraagt. Daarnaast worden ook plinten aangebracht en om te beginnen zal je daar mee gaan beginnen. Je dag begint altijd in Heerhugowaard rond 06:30 waar je de bus gaat vullen met de materialen die je die dag nodig hebt, dan vertrek je. Het meeste werk zal binnen plaats vinden, maar in de zomer word je wellicht gevraagd voor de aanleg van een stuk golfbaan. Het werk is aan het eind van de middag afgerond rond 17:00-18:00 uur tenzij het werk eerder klaar is en dan rij je weer terug naar Heerhugowaard. Elke vrijdag is er een vrijdagmiddagborrel om even samen te komen met het hele team.

Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevende speler op het gebied van entreematten, antislipmatten, muurbescherming, profielen en plinten die vooral binnen maar ook buiten geplaatst kunnen worden.

Ze werken samen met scholen, zorginstellingen , architecten, projectinrichters, de bouw, maar ook met musea. Dit maakt dat het werk nooit gaat vervelen en je op heel veel verschillende plekken komt door de hele Benelux.

Daarnaast bieden ze ook service en onderhoud aan van de geplaatste en geleverde producten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau