Vermaat Servicekantoor BV

HR Business Partner in IJsselstein

Details van de functie

Logo Hey Business Partner! Alle management stakeholders van onze Leisure(vrijetijds)locaties rekenen op jouw HR advies. Of het nu gaat om HR beleid, leiderschap, duurzame inzetbaarheid of andere HR onderwerpen. Jij bent een volwaardige en betrouwbare gesprekspartner.

Waarom bij ons werken?

 • Je werkt bij één van de grootste horecawerkgevers van het land.
 • Met 300 horecalocaties in het hele land bieden we jou volop carrièremogelijkheden.
 • Vermaat heeft locaties bij bekende organisaties.
 • Je werkt bij een professionele organisatie waar zaken goed geregeld zijn.
 • Al onze horecaconcepten zijn uniek, daar kun je heel trots op zijn.
 • Vermaat groeit! Nóg meer (groei)mogelijkheden.Jouw pakket bij Vermaat

Jij wilt graag werk dat past bij jouw passie, voorkeuren en talent. Ontdek Vermaat! Dit is het pakket dat we jou binnen de HR afdeling op het Servicekantoor in IJsselstein te bieden hebben:
 • Een super uitdaging, want wij streven naar een “best place to work”. Hierin kan jij het verschil maken!
 • Een zeer ambitieuze bedrijfscultuur, wij gaan ervoor en groeien dan ook met minstens 20% per jaar’;
 • Het leukste HR team van Nederland, kom maar eens langs voor een kop koffie om dat te ontdekken;
 • Kortom een te gekke uitdaging voor 5 dagen in de week.
Jouw functie

In jouw functie als HR Business Partner ben je dé sparringspartner van de business managers, van Business Unit Director tot Horecamanager van onze business unit Leisure. Je hebt een signalerende en adviserende functie op het gebied van Leiderschap, Talentmanagement, Succession Planning en duurzame inzetbaarheid. HR regels, richtlijnen, beleid en processen met betrekking tot thema’s als verzuim, functioneren en verloop ken je als geen ander. Maar dit is zeker niet alles. Ons bedrijf groeit en we hebben de ambitie om ons te ontwikkelen naar de Best place to work… een belangrijk speerpunt is dus het nog beter maken van onze ‘employee journey’ en ‘employee experience’ binnen Vermaat. En JIJ kan ons helpen om onze ambitie waar te maken.

Met jouw vooruitziende blik en flexibele instelling beweeg je je gemakkelijk in een veranderende organisatie. Met jouw kennis en ervaring van het HR vak breng je onze afdeling naar een hoger niveau. Je krijgt hierin veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waardoor je je eigen draai kan geven aan deze functie. En omdat we nog veel kunnen optimaliseren, vragen we ook om initiatief en inventiviteit, op een persoonlijke en vakkundige wijze.

Uiteindelijk draait het allemaal om onze mensen, die we nog beter willen maken en waarom jij graag een HR Business Partner bent voor het management. Je bent dagelijks in gesprek met je stakeholders, je maakt plannen, je adviseert over dossiers, je pakt projecten op en je bent veel op onze leisure locaties te vinden.

Jouw locatie

Met jouw passie kun je hier echt iets betekenen voor onze horecalocaties en -collega’s door het hele land. Ons hoofdkantoor – of liever gezegd Servicekantoor – staat in IJsselstein, onder de rook van Utrecht. Met zo’n 180 collega’s werken we hier samen om ons bedrijf van inmiddels ruim 3.500 medewerkers verspreid over ruim 350 locaties optimaal te ondersteunen. Dat doen we op het gebied van Marketing, Formule Management en Inkoop, maar ook HR, Recruitment, Finance, Sales en ICT. Werken op het Servicekantoor betekent werken bij een groeiend professioneel bedrijf, op een overzichtelijk én persoonlijk kantoor.

Je kunt rekenen op:
 • Een lekkere (en gezonde) lunch in ons eigen bedrijfsrestaurant.
 • Lekkere koffie
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Borrels en andere vormen van gezelligheid, zoals het delen van successen, een BBQ, initiatief voor een goed doel of de tafeltenniscompetitie.
Jouw samenstelling
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • Je bent een HR professional: je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een rol als HR Business Partner;
 • Je bent 5 dagen in de week beschikbaar;
 • Je bent communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk), empathisch, flexibel, stressbestendig en hebt een dienstverlenende instelling;
 • Je maakt gemakkelijk contact en hebt een onderzoekende geest. Je toont lef om buiten de gebaande paden te gaan;
 • Je bent positief ingesteld en haalt continue het beste uit jezelf en de mensen waarmee je werkt;
 • Passie voor eten en drinken? Mooi...hebben wij ook;

En... hard werken maar ook iedere dag lachen klinkt jou als muziek in de oren.

Jouw sollicitatie

De horeca van Vermaat brengt je verder! Jouw sollicitatie zien we dan ook graag tegemoet via het sollicitatieformulier onder deze vacature. Zijn we enthousiast over je cv en motivatie? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek.

Jouw team

Het team bestaat uit 8 HR Business Partners, en je werkt samen met afdeling Recruitment (5 collega’s), HR Support (6 collega’s) en Learning & Development (1 collega). Samen zijn wij verantwoordelijk voor alle HR zaken voor onze ruim 350 horecalocaties. We werken vaak met leuke stagiaires om ons team verder te ondersteunen en versterken, en je rapporteert aan Esther, onze HR Manager.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van ruim 4.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

Uren per week:
40 uur
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV