's Heeren Loo

Praktijkverpleegkundige

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Zeeland
Middelburg
26 maart 2020
1 september 2020

Details van de functie

Logo Praktijkverpleegkundige
Ben je op zoek naar een functie waarin je de praktische uitvoering van zorg kunt combineren met zorgontwikkeling? Ben jij in staat om specialistische, medische en huisartsenzorg voor mensen met een verstandelijke beperking met elkaar te verbinden? Ben jij ondernemend en innovatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Het medische team in Middelburg is onderdeel van Expertisecentrum Advisium. Je gaat werken in een multidisciplinair team, waar jij vanuit jouw expertise je eigen inbreng hebt.

Binnen Advisium zijn de o.a. de volgende vakgroepen werkzaam: gedragswetenschappers, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, wijkverpleegkundigen, AVG-artsen, bewegingsagogen, fysiotherapeuten, logopedisten, doktersassistentes en medisch secretaresses.

Advisium levert, binnen en buiten 's Heeren Loo, expertise door middel van specialistisch advies en behandeling ten behoeve van de ondersteuning van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking in hun kwaliteit van bestaan. Advisium wil vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid een bijdrage leveren op het gebied van expertise en kwaliteit van zorg. Het expertisecentrum Advisium is, met ruim 1100 medewerkers, de grootste kennisorganisatie binnen de VG en de LVG, met over het hele land verspreid een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise.

Hoe ga je helpen?
Jij bent de schakel tussen medische en verpleegkundige zorg. Als praktijkverpleegkundige ondersteun jij zowel de huisarts als de Arts verstandelijk gehandicapten (AVG) zodat zij verantwoord hun werk kunnen uitvoeren. Vanuit het gezondheidscentrum van Advisium wordt medische zorg verleend aan cliŽnten die op een van onze locaties in de regio Zeeland woonachtig zijn.

ís Heeren Loo is verantwoordelijk voor een goed zorgnetwerk rondom de cliŽnt, waarin cliŽntgerichtheid en samenwerken met verwanten voorop staan. Een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket is het coŲrdineren van zorgprocessen waarbij meerdere disciplines betrokken zijn zoals paramedici, gedragswetenschappers en geestelijk verzorgers. Onder verantwoordelijkheid van een AVG/huisarts voer je complexe en risicovolle verpleegkundige handelingen uit. Daarnaast geef je scholing aan verpleegkundigen en persoonlijk begeleiders.

Dit bieden wij
 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal Ä 2345,- en maximaal Ä 3505,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij
Je bent een gediplomeerd Praktijkverpleegkundige met een geldige BIG-registratie en ruime ervaring.

Daarnaast:
 • Ben je actief in kwaliteitssystemen van de beroepsvereniging.
 • Heb je bij voorkeur ervaring in de VG-zorg.
 • Neem je initiatieven om de zorg op hoog niveau te houden en (verder) te ontwikkelen.
 • Kan je zelfstandig afwegingen maken en zoek je daarover afstemming.
 • Ben je organisatorisch en communicatief sterk en beschik je over didactische kwaliteiten.

Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met John Pannebakker (Manager Advisium), via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo