's Heeren Loo

Flexmedewerker rayon Voorst

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Gelderland
Voorst
26 maart 2020
5 september 2020

Details van de functie

Logo Flexmedewerker rayon Voorst
"Kun jij mijn vraag begrijpen en vertalen? Zorg jij voor me, maar kun je er ook voor zorgen dat ik zoveel mogelijk zelf blijf doen? Help je bij het creŽren van een ontspannen sfeer zodat ik echt van een moment kan genieten?

Waar ga je werken?
In rayon Voorst staan diverse woon- en dagbestedingslocaties, waar ouder wordende cliŽnten wonen en werken.

Als flexmedewerker word je ingezet op diverse locaties om de cliŽnten te ondersteunen. In jouw functie kun jij je richten op de echte vraag van de cliŽnt. Dit komt doordat je geen extra (administratieve) taken hebt. Als professional kun jij je kennis delen met collega's, maar ook van hen leren. Daarnaast kun je meteen kijken welke locatie het beste bij je past.

We maken de roosters 6 weken van te voren, waarbij we in de lopende maand een beroep op je kunnen doen bij ziekte.

Wie ga je helpen?
In de begeleiding en verzorging van ouderen met een verstandelijke beperking focus je op de kracht, aanleg en talent bij de cliŽnt. Je houdt in stand wat de cliŽnt zelf kan. Of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt. Vaak hebben oudere cliŽnten een brede zorgvraag. Want naast hun verstandelijke beperking verouderen zij fysiek en kan er daarnaast ook sprake zijn van autisme of dementie. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen. Zo zorg je ervoor dat de cliŽnt een prettige en veilige oude dag heeft.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliŽnt is uniek. Iedere flexmedewerker ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dť manier om een cliŽnt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. In ieder geval ben je flexibel. Want jij staat, waar gaten vallen. Je bent soms misschien een nieuw gezicht, maar geen vreemd gezicht. Want door jouw kennis en ervaring weet je wat cliŽnten nodig hebben, ook als je ze minder goed kent. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliŽnt ťn voor je collegaís.

Dit bieden wij
 • Een contract voor onbepaalde tijd van 18 tot 26 uur per week.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december en vakantietoeslag 8% in mei.
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen (voor meer informatie zie de CAO gehandicaptenzorg).
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • CarriŤrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij
 • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding in de gezondheids- of welzijnszorg op minimaal niveau 3.
 • Je hebt kennis en ervaring in het begeleiden van de ouder wordende cliŽnten en hun specifieke begeleidingsvragen.
 • Je bent sociaal sterk, je kan goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar.
 • Je bent geduldig en stressbestendig.
 • Je kunt improviseren en bent ondernemend.

Sollicitatieprocedure
Heb je vragen over deze vacature, of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Aarzel dan niet om mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Pamela de Man en ik ben recruiter. Je kan me bereiken op: [klik hier voor het telefoonnummer]

De selectiegesprekken vinden plaats op 13 april 2020.

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo