's Heeren Loo

Begeleider in opleiding (BBL) | 28 uur

 • BBL-plek
VMBO
 • Noord-Holland
Nieuw-Vennep
26 maart 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Wil jij een carriéreswitch maken, starten of doorstromen naar jouw droombaan? Werken in een sector waar plezier, humor, passie, inzet en collegialiteit belangrijk zijn? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Waar ga je werken?
Als begeleider in opleiding maak je kennis met verschillende facetten van de zorgverlening binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van dit beroep. Je werkt op een woon- of dagbestedingslocatie onder andere binnen de doelgroepen: ouderen, moeilijk verstaanbaar gedrag, ernstig meervoudig beperkt en licht verstandelijk beperkt. Eén dag in de week ga je naar school, daarnaast werk je diensten volgens rooster.

's Heeren Loo zoekt begeleiders in opleiding voor haar locaties op het woonzorgpark Willem van den Bergh te Noordwijk en locaties in de regio Zuid-Holland (van Leiden tot aan Nieuw Vennep, Hillegom, Sassenheim en Katwijk).

De opleiding start in september 2020
In samenwerking met het ROC Mondriaan in Leiden biedt 's Heeren Loo de mogelijkheid om een opleiding (BBL) op niveau 3 of 4 te volgen. Je volgt een opleiding binnen de Zorg & Welzijn. Dit kan zijn de combinatie opleiding medewerker maatschappelijke zorg - verzorgende IG of Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg volgens het ‘praktijkgestuurd onderwijs’. Dit betekent dat jij als student de regie hebt over je leerroute en dat je het traject afsluit met een diploma. Vanuit de praktijk stel je persoonlijke leervragen op; je wordt begeleid door een coach op school, een werkbegeleider op locatie en de coördinator praktijkleren.

Dit bieden wij
 • Een uitdagende leer-en werkomgeving, waarbij jij de regie hebt over jouw leerroute;
 • 's Heeren Loo betaalt jouw school- en boekengeld, je volgt de opleiding dus kosteloos;
 • Een contract voor 28 uur, waarvan de lestijd op het ROC gedeeltelijk wordt vergoed;
 • Salaris conform CAO gehandicaptenzorg, gebaseerd op jouw vooropleiding en ervaring.

Dit ben jij
 • Je bent minimaal 18 jaar;
 • Je bent in het bezit van een VMBO diploma (KB, GL of TL), een diploma op mbo niveau 2, een MAVO diploma of een overgangsbewijs van HAVO 4 naar 5;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je bent pro-actief, ondernemend, enthousiast en leergierig;
 • Je bent flexibel inzetbaar, gezien de onregelmatige diensten en kun je werken binnen de omgeving van Noordwijk en de Bollenstreek.

Sollicitatieprocedure
Voldoe je aan het profiel en lijkt dit jou een mooie stap in jouw carrière? Wij ontvangen jouw CV én motivatie graag zo snel mogelijk, uiterlijk maandag 30 maart 2020. De selectieprocedure bestaat uit een briefselectie en een speeddate. De speeddate staat gepland op maandagochtend 6 april 2020 (onder voorbehoud van de geldende richtlijnen met betrekking tot het Coronavirus).

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken in principe via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo