's Heeren Loo

Leerling begeleider gehandicaptenzorg

  • BBL-plek
VMBO
  • Gelderland
Druten
26 maart 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo ''Wil jij een carrièreswitch maken? Doorstromen naar jouw droombaan? Werken en leren in een sector waar plezier, humor, passie, inzet en collegialiteit belangrijk zijn? Dan hebben wij de perfecte kans en baan voor jou! ''

Waar ga je werken?
‘s Heeren Loo biedt ondersteuning aan mensen met een beperking. Thuis, of dichtbij huis.
‘s Heeren Loo Zuidoost Nederland (locatie Boldershof) biedt ondersteuning in Druten en omgeving. Wij staan voor een goed leven voor cliënten, en mooi werk voor professionals in een duurzame organisatie.

In samenwerking met het ROC Rivor begeleiden wij praktijkgestuurde leer-werktrajecten en daarbinnen hebben wij enkele plekken beschikbaar in Druten.

Je hebt één dag in de week een contactdag op het ROC. De overige contract-uren werk je in de directe zorg op één van onze woningen, waar je het vak van begeleider gaat leren. Samen zorgen we ervoor dat jij op een professionele manier begeleiding kunt bieden aan onze cliënten.

Wie ga je helpen?
Binnen de regio Zuidoost-Nederland worden ruim 300 cliënten ondersteund op het gebied van wonen, werk en vrije tijd. De cliënten hebben allemaal een verstandelijke beperking en daarnaast kan er sprake zijn van andere beperkingen. Hierbij valt te denken aan een lichamelijke beperking, autisme, hechtingsproblematiek, gedragsproblemen, ouderwordend e.d.

Dit bieden wij
  • Een dienstverband voor maximaal 24 uur in de vorm van een leer-/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Na het behalen van het diploma heeft 's Heeren Loo een inspanningsverplichting om je een definitieve werkplek aan te bieden.
  • Complete vergoeding voor de studiekosten en bijbehorende studiematerialen. Daarnaast vergoedt ’s Heeren Loo jouw contactdag op het ROC voor 2,6 uur.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1265,- en maximaal €2413 (FWG voor leerlingen tot FWG 25) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring, leeftijd en opleiding. Bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.

Dit ben jij
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen binnen de gehandicaptenzorg. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:
  • Je bent minimaal 17 jaar en 9 maanden oud, bij aanvang van de opleiding;
  • Je bent in het bezit van een vmbo diploma, havo diploma of mbo opleiding.
  • Je bent in staat zelfstandig te werk gaan en staat stevig in je schoenen staan.
  • Uiteraard ben je flexibel inzetbaar, gezien de onregelmatige diensten (tussen 7.00 en 23.00 uur, zowel door de weeks als in het weekend en tijdens feestdagen. Nachtdiensten komen niet voor).

Sollicitatieprocedure
De gesprekken vinden gedurende de looptijd van de vacature plaats. Een gedeeltelijke meedraaidienst op één van onze woningen is onderdeel van de procedure. Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief, waarin je aangeeft waarom jij denkt dat je bij ons past.

Met vragen mag je bellen naar Mieke Banken [klik hier voor het telefoonnummer] of Geri van Harn [klik hier voor het telefoonnummer] , Coördinatoren Praktijkleren ’s Heeren Loo Zuidoost Nederland.

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo