's Heeren Loo

Student persoonlijk begeleider LVB | Parttime

 • BBL-plek
MBO
 • Noord-Holland
Amsterdam
26 maart 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo ''Hou je van afwisseling? Ben je stressbestendig, sociaal vaardig en ondernemend?'' Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Waar ga je werken?
's Heeren Loo biedt in Amsterdam een totaalpakket aan begeleiding, behandeling en (ambulante) hulpverlening aan jongeren tot 25 jaar met een lichte verstandelijke beperking en de mensen om hen heen.

Op de behandelgroep waar nu tien jongeren wonen wordt gewerkt aan de eerste voorwaarden voor zelfstandigheid. Zij werken aan het oppakken en volhouden van een dagbesteding (school, werk), regelmatig en gezond eten en zich positief verhouden tot anderen in een groep. Het doel is dat de jongere uiteindelijk naar een vervolgstap doorstroomt. We doen dit in ontwikkelfasen: een residentiële behandelgroep, meer zelfstandige woonruimte met kamer training, ambulante begeleiding in de wijk en daarnaast psychische en psychiatrische behandeling en begeleiding vanuit de polikliniek van 's Heeren Loo.

Wie ga je helpen?
De jongeren zijn gediagnosticeerd met een lichte verstandelijke beperking en woonden voorheen meestal in een gesloten en/of besloten setting. Het bieden van rust, structuur en duidelijkheid zijn belangrijk, net als het verder ontwikkelen van activiteiten en vaardigheden die belangrijk zijn voor (verdere) zelfstandig.

Werken en leren
Als leerling maak je kennis met verschillende facetten van de zorgverlening binnen de jeugdhulp en gehandicaptensector om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van het beroep. Je werkt op onze woonlocaties in Amsterdam. Een dag in de week ga je naar school, daarnaast werk je diensten volgens rooster.

In deze functie geef jij de jongeren op de behandelgroep met een lichte verstandelijke beperking rust, structuur en duidelijkheid. Deze jongeren kunnen of mogen niet thuis wonen. Je bouwt mee aan het pedagogisch groepsklimaat en de behandeldoelstellingen. De sfeer is betrokken, omdat we ons inzetten voor onze cliënten. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Dit bieden wij:
 • Tijdens de praktijkleerjaren ontvang je een leer-arbeidsovereenkomt voor 3 jaar.
 • 's Heeren Loo betaalt jouw opleiding- en boekengeld volgens de voorwaarden van een studieovereenkomst.
 • We bieden je een contract voor de duur van een jaar met kans op verlenging en een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1800,- en € 2675,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij:
 • Je heb een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4 richting spw, mmz, Jeugdzorg en je volgt een relevante hbo-opleiding, zoals sph, social work, psychologie in deeltijd. Wanneer je geen relevant mbo niveau 4 diploma hebt, maar wel een propedeuse voor je huidige opleiding dan horen we graag van je.

En verder:
 • Heb je bij voorkeur relevante en recente werkervaring op het gebied van jongeren, LVB, behandelgroep, jeugdhulp en/of jeugdzorg.
 • Kun je intensief samenwerken met collega's en ouders, verwanten en derden.
 • Heb je een stabiele persoonlijkheid en ben je assertief.
 • Ben je sterk in het bieden van voorspelbaarheid en inspelen op wat er op groeps- en individueel niveau speelt.
 • Kun je grenzen aangeven en standvastig zijn vanuit professioneel oogpunt.
 • Ben je bereid tot het volgen van scholing en in het bezit van leervermogen en zelfreflectie.

Sollicitatieprocedure
Solliciteer met motivatiebrief en cv.

Een capaciteitentest en rollenspel maken onderdeel uit van de procedure.

Wil je meer informatie?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Ruud Verhoeven, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Voor overige vragen kan je contact opnemen met Eline Veldhuizen via het telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] of met Kevin Middel via het telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van 's Heeren Loo