Pets Place Boerenbond Retail B.V.

Stagiair/Afstudeerder Operations Center

Details van de functie

Logo Wij zijn voor de afdeling Operations Center op het hoofdkantoor te Ede op zoek naar een:
HBO Stagiair / Afstudeerder Consumentenservice en (Online) Communicatie

De afdeling Operations Center bestaat uit de afdelingen Consumentenservice en Verkoopondersteuning. Deze twee afdelingen hebben contacten met de winkels en de consumenten. In samenspraak met de Manager Operations Center ontwikkel je een mooie stage- of afstudeeropdracht. Je krijgt volop de gelegenheid om aan deze opdracht te werken in een leuk team van collega’s. Daarnaast ondersteun je de medewerkers van onze consumentenservice in hun dagelijkse werkzaamheden. Hierbij staat het verbeteren van de ervaring van onze klanten binnen de Pets Place en Boerenbond webshops centraal.Dit ga je doen:- Klanten te woord staan via e-mail en telefoon;- Optimaliseren van de interne communicatie;- Ondersteunen van de winkels vanuit het hoofdkantoor;- Afhandeling van webshopbestellingen en retourzendingen;- Problemen signaleren en zelfstandig oplossen;- Inschakelen van collega’s en andere afdelingen waar nodig;- Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar.Dit ben jij:- Je volgt een relevante opleiding op HBO-niveau;- Je kunt goed samenwerken, bent resultaat- en klantgericht en hebt een commerciële instelling;- Je kunt goed zelfstandig werken en bent flexibel; - Je hebt affiniteit en/of ervaring met de dieren- en tuinbranche en hebt bij voorkeur kennis van ons assortiment;- Je goede kennis van het MS-officepakket (Word, Excel e.d.) en pikt snel nieuwe vaardigheden op;- Je hebt inzicht in bedrijfsprocessen en weet hierin overzicht te houden.Wij bieden:Een gezellig team collega’s binnen een levendig bedrijf waar je alle aspecten van mee zult krijgen. Je doet bij ons bedrijfsbrede ervaring op die je mee kunt nemen in je verdere studieloopbaan. Afhankelijk van je eigen inzet kun je veel vrijheid krijgen en naar wens aanvullende opdrachten uitvoeren. Je leert verschillende systemen en programma’s kennen en werkt geregeld samen met verschillende afdelingen en disciplines.Interesse?
Heb je interesse in een stage of afstudeeropdracht bij ons en voldoe je aan het functieprofiel? Solliciteer dan direct via de groene button 'solliciteren' rechtsboven. Voor vragen kun je contact opnemen met Ahmet Gülal/Wilma Boeijenga (HR Adviseurs) op telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer]
Over ons:
IJsvogel Retail is een retail organisatie die eigenaar is van de formules Pets Place en Boerenbond en heeft tezamen bijna 200 winkels in Nederland en een webshop. In een aantal winkels is er een Vets Place, de dierenarts van Pets Place. Bij de Boerenbond koop je alles voor je tuin en Pets Place is het sterkste merk voor dier.
Pets Place biedt een ruim assortiment producten voor je huis- en erfdier. Je vindt er alles wat je voor je dier nodig hebt, zowel food als non-food, gegarandeerd tegen scherpe prijzen, met een deskundig advies en de meest persoonlijke aandacht die jij en je dier verdienen. Boerenbond biedt een uitgekiend assortiment voor de tuin, voor alle verzorging en onderhoud hebben we een goede oplossing en je kunt rekenen op deskundig advies. Onze omnichannel invulling is een belangrijke strategische pijler voor de toekomst. IJsvogel Retail heeft tevens een sterke inkoop en logistieke operatie. Met in totaal 1200 medewerkers bouwen wij dagelijks aan het succes van onze merken! Kom jij helpen met het vergroten van ons succes?
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Pets Place Boerenbond Retail B.V.