Luba Uitzendbureau

Service monteur

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie word je verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden aan diverse installaties en apparatuur waarmee gewerkt wordt.

Je hebt een grote interesse in de techniek en hebt bij voorkeur hier een opleiding in gevolgd of relevante werkervaring in. In deze uitdagende functie vind jij het leuk om jezelf door te ontwikkelen op een van de volgende gebieden: mechanica, elektronica, hydraulica of pneumatiek. Door je interesse in het vakgebied kun je verschillende certificaten en opleidingen behalen en doorgroeien naar een een specialistische monteur functie.

Houd je van veel afwisseling en samenwerken in een wisselend rooster op verschillende afdelingen en landen, dan is dit dť uitdaging voor je!

Jouw toekomstige werkgever staat voor duurzaam en integraal afvalbeheer. Als bedrijf worden hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde gecreŽerd. Er wordt steeds gezocht naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Jouw toekomstige werkgever groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. In totaal bestaat het bedrijf momenteel uit meer dan 1600 medewerkers. De werklocatie is in 's-Gravenpolder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau