Luba Uitzendbureau

Productie medewerker vlees

  • Vacature
  • Gelderland
Barneveld
12 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor de productielijn van voedselproducten en je werkt met verschillende machines. Om dit proces soepel te laten verlopen, controleer je de grond- en hulpstoffen die nodig zijn voor de productie en ga je hygiŽnisch te werk.

's Ochtends bouw je de machines op die nodig zijn voor de productie. Je controleert de aangeboden grondstoffen (vlees en andere voedingsmiddelen) op de juiste codering. Je zorgt ervoor dat het productieproces vlot verloopt en houdt hierbij ook rekening met de juiste allergeen volgorde. De geproduceerde producten worden door jou voorzien van juiste codering. Je zorgt uiteraard ook voor de registratie hiervan en het schoonmaken van je werkplek.

De normale werktijden liggen tussen 06:00 ? 16:00 uur. In de zomer- en wintermaanden wijken deze tijden af vanwege de drukte en worden er lange(re) diensten gedraaid.

Je komt te werken in een team van ongeveer 30 collega's bij een productiebedrijf die in de voedselproducten zit. Het is er hartstikke schoon, vanwege de hoge eisen die ze stellen aan hygiŽne. Verder is het belangrijk om te beseffen dat je in een omgeving komt te werken, waarbij de temperatuur tussen de 7 ? 10 graden ligt. Uiteraard krijg je daarvoor thermokleding tot je beschikking. De locatie is alleen te bereiken met eigen vervoer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau