Cosmo Hairstyling Laren

Vacature Allround Hairstylist - Laren

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Noord-Holland
Laren
14 april 2020
31 augustus 2020

Details van de functie

We are looking for a Hairstylist/Allround Hairstylist.

Wil jij werken bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance!

Bij Cosmo Hairstyling itís all about hair. Wij zijn vooruitstrevend in onze technieken en services. We geloven in de ambitie van mensen en we geloven dat ambitie leidt tot de beste behandelingen, producten en resultaten. Onze ambitie is om het maximale uit het haar te halen en ook uit onze stylisten.

Het functieprofiel
Heb jij minimaal drie jaar werkervaring in het kappersvak? Heb jij een passie voor haar, ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en wil jij het beste uit jezelf halen? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie
Als Hairstylist ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de salon waar je klanten zult ontvangen en adviseren. Je taken zijn het wassen, drogen en stylen van het haar. Daarnaast zijn je werkzaamheden het opbrengen en uitspoelen van kleurmiddelen, het permanenten, de verkoop van producten voor thuisgebruik en het plannen van salonwerkzaamheden.

Als Hairstylist Allround ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de salon waar je klanten zult ontvangen en adviseren. Je taken bestaan uit het knippen en snijden van haar, het regelmatig zelfstandig kunnen uitvoeren van drie van de drie vaktechnische handelingen waaronder modelvorming, zelfstandig kleuren, ontkleuren en correcties, opsteken/vlechten, het modelleren en fŲhnen van haar. Het klaarzetten van materialen, de advisering en verkoop van kappersbehandelingen en producten, het begeleiden van medewerkers,de volledige klachtenbehandeling en het schoonhouden van de gereedschappen, het meubilair en de salon.

Samen met je collegaís streef je ernaar om iedere klant nťt dat beetje extra te geven. Dit doen jullie door meer te bieden dan alleen een nieuwe look. Je geeft je klant een ultiem relax moment voor zichzelf, door een persoonlijke benadering en service.

Wij bieden
Bij Cosmo bieden we een goed start salaris en geven we je de tools om jezelf te ontwikkelen tot hair expert in een snel groeiend bedrijf.
  • Ga jij deze uitdaging met ons aan? We love to hear from you!

Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of kom eens langs in de salon aan de Nieuweweg 22 in Laren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Deveney Prop
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Cosmo Hairstyling Laren gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.