Vermaat Servicekantoor BV

Kok op een locatie in Amsterdam in Amsterdam

Details van de functie

Logo Hey Smaakmaker! Misschien heb je het al gezien, maar vanwege het coronavirus zijn we helaas genoodzaakt onze vacatures tijdelijk te sluiten. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen vanuit de overheid om onze horecalocaties te sluiten. Het is voor ons nog niet te?voorspellen wanneer de vacatures weer beschikbaar zijn. Wel kun je ervoor zorgen dat we jou als eerste benaderen zodra er weer een passende vacature op een van onze locaties beschikbaar is.?Hoe? Lees snel de vacature door en solliciteer!

Jouw functie
Wat kun jij straks verwachten? Want misschien sta jij straks wel de sterren van de hemel te koken op een van onze locaties. Zelfstandig werkend kok, sous-chef of chef-kok. Het is allemaal mogelijk, want zowel onze koksfuncties als locaties zijn heel divers! Het werk op onze locaties varieert van het bereiden van verrassende, gezonde lunches tot la carte koken in een brasserie tot schitteren op sterrenniveau.
Jouw recept
Bij Vermaat laat je letterlijk en figuurlijk jouw recept zien. We werken niet met standaard menucyclussen en dus heb jij de vrijheid om zelf het menu samen te stellen. Jij werkt daarbij het liefst alleen met verse en kwalitatief hoogstaande producten. Wij ook. Wil je jouw kennis en creativiteit delen n nieuwe inspiratie opdoen? En val je op met jouw culinaire uitspattingen? Misschien wordt je dan wel gevraagd voor ons eigen exclusieve Chefsgilde!

Jouw smaak
Onze locaties zijn zo divers – zowel qua kaart, gasten als openingstijden – daarom kijken we graag Vermaat breed welke locatie past bij jouw visie op lekker en gezond eten. En natuurlijk welke werktijden bij jouw leven passen. Samen vinden we een keuken binnen Vermaat die past bij jouw smaak.

Jouw samenstelling
  • Je bent in ieder geval 32 uur of meer per week beschikbaar om te werken
  • Reizen met het OV is voor jou geen probleem. (in sommige gevallen is auto ook een optie)
  • Je hebt een afgeronde koksopleiding op MBO niveau
  • Ervaring in de keuken is mooi meegenomen
  • Je werkt het liefst met veel vrijheid en eigen inbreng en ideen (jouw ‘persoonlijke touch’)
  • Je bent een positief ingesteld persoon die een keukenbrigade enthousiasmeert en motiveert
  • Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken
Jouw sollicitatie

Je kunt via het sollicitatieformulier solliciteren. In het opmerkingen veld kun je eventueel aangeven wat voor soort horecalocatie jouw voorkeur heeft. Zoals aangegeven, kunnen wij niet voorspellen wanneer er weer vacatures online komen. Zodra er weer vacatures beschikbaar komen, ontvang je hier een mail van. Is er een vacature die perfect past bij jouw cv? Dan geven wij de garantie dat wij jou als eerste benaderen. En word je uiteindelijk aangenomen? Dan ontvang je van ons een leuk goodiepakketje!
Jouw collega
  • Kok Govert:'Ik mag mijn eigen menu's bedenken. Heb ik een leuk idee, dan laat ik het zien en proeven.'Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. En ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van ruim 4.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!


Uren per week:
32 tot 40 uur
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV