Aldiver

Klantgerichte, representatieve, stressbestendige en verantwoordelijke aankomend chauffeurs gezocht!

  • Vacature
VMBO
  • Gelderland
Arnhem
10 augustus 2020

Details van de functie

Logo Functieomschrijving

Wij zoeken een (aankomend) vrachtwagenchauffeur om de verlof en roostervrije dagen van de chauffeurs op locatie op te vangen. Je start met ritten op een busje, waarna je nadat je rijbewijs CE hebt behaald de trekker/oplegger op kan. Het betreft een werkplek met gemiddeld 4 dagen werk per week. Je wordt ingezet op verschillende dagroutes met een duur van 9 tot 10 uur per dag. Een flexibele inzetbaarheid is daarom belangrijk. Mocht je al in het bezit zijn van rijbewijs CE is ervaring met distributiewerk een pré. In de routes worden breng- en haalstops gecombineerd. De klanten kunnen gedurende de hele dag haalopdrachten blijven boeken, dus je moet snel kunnen schakelen om bij alle klanten op tijd te laden.

Als BBL chauffeur goederenvervoer werk je vier dagen per week bij een erkend transport en logistiek leerbedrijf en volg je één dag in de week de theoretische opleiding bij het ROC in de buurt.

Na het behalen van je rijbewijzen en vakdiploma werk je nog zo’n anderhalf jaar via Aldivèr. Je verdient dan natuurlijk het bijbehorende salaris en doet zo je eerste ervaring op als chauffeur. In de meeste gevallen is dit bij het bedrijf waar je als leerling al werkte en waar je later een vaste baan kunt krijgen.

Functie eisen

  • Minimaal een Mavo-, VMBO- of Havo-diploma
  • Gemotiveerd
  • Liefst bijna 18 jaar en in het bezit van minimaal rijbewijs B
  • Flexibel inzetbaar
  • Ervaring met distributiewerk is een pré (indien in bezit rijbewijs CE)
  • Snel kunnen schakelen
  • Gestructureerd kunnen werken en administratief vaardig
  • VOG

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een aanbieder van pakketverzendingen en expressdiensten voor bedrijven en particulieren. Ze zijn vooral actief in Europa, maar hebben ook een netwerk in Azië en Australië. Het bedrijf behoort tot de grootste pakketbezorgers ter wereld.

Om als chauffeur goederenvervoer aan de slag te kunnen, moet je natuurlijk wel de rijbewijzen B, C en C-E halen. Hiervoor heeft Aldivèr een zeer goed en aantrekkelijk pakket samengesteld. In samenwerking met goede regionale verkeersscholen word je snel en verantwoord opgeleid. Je investeert hierin zelf natuurlijk ook. De kosten hiervoor worden grotendeels door ons betaald. Aldivèr betaalt de opleiding en gedurende het gehele traject leg je wekelijks een vast bedrag van je salaris in om jouw eigen bijdrage bij elkaar te sparen. De bonussen die je kunt verdienen maken het voor jou nog aantrekkelijker, daarmee kan je tot maximaal 60% van je opleiding terug verdienen.

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt beloond op basis van de CAO beroepsgoederenvervoer.

Locatie

Duiven
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aldiver