Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker / mengafdeling (productie)

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan het werk op de mengafdeling. Deze leuke job met veel uitdaging is job met twee gezichten. Aan de ene kant ben je logistieke werkzaamheden aan het doen en aan de andere kant doe je werkzaamheden aan de machine en productie.

Wanneer je aan de logistiek kant werkt kan je de volgende werkzaamheden gaan uitvoeren;
  • Laden en lossen van vrachtwagens met behulp van een hef/en reachtruck (must)
  • Verpakken en eventueel her-verpakken van producten.
  • Sorteren en stickeren van goederen.
  • Verzendklaar maken van orders.
  • Verwerken van geretourneerde goederen.
  • Controleren van producten op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking en serienummer.

Wanneer je gaat werken aan mengerij krijg je een recept waarbij je stap voor stap de grondstoffen en of ingrediŽnten in de mengton doet. Je stelt de mengton goed in en wanneer je ander product gaat maken stel je de mengton om. Wanneer het recept klaatris maak je mengton schoon voor het volgende recept.

Jouw toekomstige werkgever is in de loop der jaren uitgegroeid tot een hartstikke modern bedrijf en bestaat al sinds 1895. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van gedroogde eierproducten. Je kan dan denken aan eiwitpoeder zoals wordt gebruikt in bakmixen. Verder bestaat het assortiment uit verschillende vloeibare eierproducten. Je kunt hierbij denken een bestanddeel voor het maken van mayonaise. Er wordt gewerkt in een 5-ploegendienst.

Omdat je werkt met een natuurlijk product wordt er gerekend op jouw flexibiliteit als het gaat om het nemen van pauzes en overwerk. Je kan dit niet zomaar stoppen met werken omdat het tijd is! Je maakt samen het werk af en dan kan je naar huis. Samen met je collega`s bepaal je onderling het beste moment voor pauzes.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau