Luba Uitzendbureau

Medewerker technische dienst

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Noord-Holland
Amstelveen
15 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker technische dienst medewerker zorg je ervoor dat alle techniek die nodig is voor de bedrijfsprocessen op het gewenste niveau zijn en blijven en onderneem je meteen actie bij een storing. Met jouw technische kennis zorg jij ervoor dat het machinepark blijft draaien. Hiernaast zorg je voor het onderhoud en de keuringen van de mechanische installaties en interne vervoersmiddelen. Vaak word jij opgeroepen en ingeschakeld door een van jouw collega's, maar als het je boven te pet gaat, dan weet je ook wanneer je derden moet inschakelen voor de specialistische klussen.

Je gaat aan de slag bij een producent van bloemboeketten die je in verschillende supermarkten vindt. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt en heeft klanten door heel Europa. Op de vestiging waar jij aan het werk gaat, worden bloemen gebracht, gesorteerd en samengevoegd tot mooie boeketten. Veel delen van de werkruimte zijn gekoeld om de bloemen goed te houden zolang ze verwerkt worden.

De sfeer onderling is informeel, er is vaak tijd voor een grapje, maar er wordt ook erg hard gewerkt om de opdrachten zo snel mogelijk te verwerken zonder kwaliteit te verliezen. Een goed machinepark is hierbij van cruciaal belang.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau