Luba Uitzendbureau

Tekenaar staalbouw

Details van de functie

Logo Over de functie

Als tekenaar/werkvoorbereider heb jij veel verantwoordelijkheid. Jij bent betrokken bij verschillende grote projecten van ontwerp tot oplevering in de staalconstructiebouw. Dit betekent concreet dat jij je bezighoudt met constructietekeningen en overzichtstekeningen. Je gaat werken met AutoCAD om de verschillende tekeningen te realiseren. Jij bent nieuwsgierig en gaat opzoek naar antwoorden! Zelfstandig problemen oplossen en verbeteringen aandragen is je op het lijf geschreven. Door jouw relevante werkervaring in de branche (of een vergelijkbare) gaat je dit gemakkelijk af en voel jij je als een vis in het water.

Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om contact te onderhouden met opdrachtgevers en leveranciers. Hierin ben jij een deskundige gesprekspartner. Je schakelt over constructietekeningen, materialen en nog véél meer. Jouw kennis en sterke communicatieve vaardigheden kun jij hierbij goed gebruiken.

Je gaat werken in een klein, enthousiast en ervaren team. Je krijgt veel vrijheid, gaat werken in een afwisselende en veelzijdige functie. Tot slot is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei.

Jouw toekomstige werkgever is actief op het gebied van staalconstructiebouw met diverse doeleinden: van petrochemische industrie tot de bouw van voetbalstations. Zij bieden een totaalpakket, van ontwerp en engineering tot het produceren en op locatie monteren. Je komt te werken in een klein, maar groeiend gemotiveerd team. Er heerst een informele werksfeer en er is ruimte voor jouw eigen inbreng en initiatief.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau