Aldiver

BBL logistiek teamleider (of BBL logistiek medewerker)

Details van de functie

Logo Functieomschrijving

Tijdens je werk bij dit bedrijf ga je geleidelijk je werkzaamheden opbouwen. Je start in de loods waar je begint met orderpicken en lossen met de pompwagen. Na het behalen van je certificaat kun je gaan rijden op de heftruck/reachtruck en hoogbouwtruck. Naast deze werkzaamheden is het van belang dat je ervoor zorgt dat de werkruimte schoon en opgeruimd is. Wanneer je het goed doet krijg je steeds meer andere werkzaamheden toegewezen.

Voor leerlingen met de leeftijd 16-17 jaar zijn de werktijden 6:30 tot 15:30 uur. Voor leerlingen die 18+ zijn kunnen de werktijden variëren van 3:30 tot 23:00 uur.

Als BBL logistiek medewerker of teamleider werk je vier dagen per week bij een erkend transport en logistiek leerbedrijf en volg je één dag in de week de theoretische opleiding bij het ROC in de buurt. Je houdt je onder andere bezig met het behandelen van de ladingen, orderpicken, laden en lossen van vrachtwagens, rijden op een heftruck en de inslag, opslag en uitslag van goederen.

Functie eisen

Het is belangrijk dat je flexibel bent. Je moet kunnen tegen wisselende werkzaamheden en werktijden. Als het nodig is, moet je ook bereid zijn om langer door te werken. Daarnaast is het belangrijk dat je van aanpakken weet, er tegen kunt om ook eens minder leuke werkzaamheden uit te voeren en fysieke werkzaamheden aankunt.

Om voor deze opleiding in aanmerking te komen heb je minimaal een Mavo-, VMBO- of Havo-diploma. Ben je vanzelfsprekend gemotiveerd om aan te pakken, geïnteresseerd in transport en logistiek en ben je minimaal 16 jaar, liefst bijna 17.
  • Locatie

Heerenveen
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aldiver