Aldiver

Meerdere leerlingen gezocht (BBL chauffeur goederenvervoer of logistiek medewerker)

Details van de functie

Logo Functieomschrijving

Voor één grote speler in de wasgoedbranche zoeken we op korte termijn meerdere BBL-leerlingen. Dit mag zowel in de richting BBL-chauffeur goederenvervoer als logistiek medewerker zijn. Je houdt je op de locatie in Nijkerk bezig met verschillende werkzaamheden. Je draagt zorg voor de verwerking van de schone was. Dat betekent dat je gaat helpen met het vouwen, sorteren en verzendklaar maken van al het wasgoed.

Als BBL chauffeur goederenvervoer of logistiek medewerker werk je vier dagen per week bij een erkend transport en logistiek leerbedrijf en volg je één dag in de week de theoretische opleiding bij het ROC in de buurt.

Na het behalen van je rijbewijzen en vakdiploma (allen bij de chauffeursopleiding) werk je nog zo’n anderhalf jaar via Aldivèr. Je verdient dan natuurlijk het bijbehorende salaris en doet zo je eerste ervaring op als chauffeur. In de meeste gevallen is dit bij het bedrijf waar je als leerling al werkte en waar je later een vaste baan kunt krijgen.

Functie eisen

Om voor deze opleiding in aanmerking te komen heb je minimaal een Mavo-, VMBO- of Havo-diploma. Ben je vanzelfsprekend gemotiveerd om aan te pakken, geïnteresseerd in transport en logistiek en ben je minimaal 16 jaar, liefst bijna 17.

Het is belangrijk dat je fysiek werk kan verrichten en netjes en geordend kan werken.

Bedrijfsprofiel

Om als chauffeur goederenvervoer aan de slag te kunnen, moet je natuurlijk wel de rijbewijzen B, C en C-E halen. Hiervoor heeft Aldivèr een zeer goed en aantrekkelijk pakket samengesteld. In samenwerking met goede regionale verkeersscholen word je snel en verantwoord opgeleid. Je investeert hierin zelf natuurlijk ook. De kosten hiervoor worden grotendeels door ons betaald. Aldivèr betaalt de opleiding en gedurende het gehele traject leg je wekelijks een vast bedrag van je salaris in om jouw eigen bijdrage bij elkaar te sparen. De bonussen die je kunt verdienen maken het voor jou nog aantrekkelijker, daarmee kan je tot maximaal 60% van je opleiding terug verdienen.

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt beloond op basis van de CAO van het leerbedrijf waar je gaat werken.

Locatie

Nijkerk
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aldiver