Aldiver

Vacature BBL chauffeur goederenvervoer/ logistiek

Details van de functie

Logo Functieomschrijving

Tijdens je opleiding kom je te werken in het warehouse, hierbij werk je voornamelijk ingezet als orderverzamelaar en bestuur je een elektrische palletwagen. Vanaf het moment dat je het vrachtwagenrijbewijs hebt gehaald kan je doorstromen naar een plek op de vrachtwagen.

Als BBL chauffeur goederenvervoer werk je vier dagen per week bij een erkend transport en logistiek leerbedrijf en volg je één dag in de week de theoretische opleiding bij het ROC in de buurt.

Na het behalen van je rijbewijzen en vakdiploma werk je nog zo’n anderhalf jaar via Aldivèr. Je verdient dan natuurlijk het bijbehorende salaris en doet zo je eerste ervaring op als chauffeur. In de meeste gevallen is dit bij het bedrijf waar je als leerling al werkte en waar je later een vaste baan kunt krijgen.

Functie eisen

  • Je bent minimaal in het bezit van een Mavo-, VMBO- of Havo-diploma
  • Je bent gemotiveerd
  • Je wil graag leren
  • Je ben geïnteresseerd in transport en logistiek
  • Je bent minimaal 16 jaar, liefst bijna 17
  • Je kunt vanaf 7:00 of 8:00 uur op de werkplek zijn

Bedrijfsprofiel

Om als chauffeur goederenvervoer aan de slag te kunnen, moet je natuurlijk wel de rijbewijzen B, C en C-E halen. Hiervoor heeft Aldivèr een zeer goed en aantrekkelijk pakket samengesteld. In samenwerking met goede regionale verkeersscholen word je snel en verantwoord opgeleid. Je investeert hierin zelf natuurlijk ook. De kosten hiervoor worden grotendeels door ons betaald. Aldivèr betaalt de opleiding en gedurende het gehele traject leg je wekelijks een vast bedrag van je salaris in om jouw eigen bijdrage bij elkaar te sparen. De bonussen die je kunt verdienen maken het voor jou nog aantrekkelijker, daarmee kan je tot maximaal 60% van je opleiding terug verdienen.

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt beloond op basis van de CAO van het leerbedrijf waar je gaat werken.

Locatie

Wijchen
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aldiver