Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Afwisseling en verantwoordelijkheid, jij als magazijnmedewerker voelt je hier helemaal in thuis. Samen met het logistieke team ben je verantwoordelijk voor het gehele magazijn. Dat maakt je werk afwisselend. Je bent verantwoordelijk voor:
  • In- en uitladen van goederen met behulp van een EPT.
  • Controleren van de inkomende en uitgaande producten.
  • Op orde houden van diepvriescellen.

Als magazijnmedewerker werk je in de dagdienst, 5 dagen in de week. Je krijgt wekelijks de planning door voor de daarop volgende week, hierin heb je vaak een vast werkpatroon.

Werken bij Best Meat Products, onderdeel van de Van Loon Group, betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit 6 verschillende labels met 8 locaties in Nederland en 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.
Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met voldoende parkeergelegenheid. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf: dat zijn voor hen belangrijke waarden!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau