Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker chemische industrie

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Brabant
Moerdijk
13 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens. Je codeert het binnengekomen afval en neemt hiervan ook gelijk monsters zodat deze getest kunnen worden. Al het afval wordt op de juiste manier opgeslagen en verzorgt eventueel de doorvoer van het afval. Het is een belangrijke functie want alles moet goed gaan. Daarom moet dit dus veilig en en milieubewust verwerkt worden. Je bedient ook de afzuiginstallaties. Veiligheid voorop en alles voor een opgeruimde wereld.

Jaarlijks zorgt jouw nieuwe werkgever dat 2 miljoen ton afval voor 95% geschikt voor hergebruik. Afval dat voorkomt uit onze welvaart. Met 220 collega?s verwerken zij 24/7 veilig en verantwoord verontreinigde grond, verpakt chemisch afval, oliehoudend slib, afvalwater en scheepsafval. Met innovatieve verwerkingsprocessen voorzien ze voor 75% in eigen energiebehoeften. Alles voor een opgeruimde wereld!

Ook qua kennis en kunde zijn zij zelfvoorzienend. De procesinstallaties zijn namelijk zelf ontworpen en gebouwd. Ze hebben veel verschillende expertises in huis: van procestechnologieŽn tot software engineering, van operators tot veiligheidskundigen. Ook beschikken ze over een eigen laboratorium en bedrijfsschool.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau