Luba Uitzendbureau

Leerling Operator

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat starten als productiemedewerker in een moderne slagerij waar jij elke afdeling leert kennen en weet wat daar van elk team verwacht wordt. De productie bestaat uit drie afdelingen; Rund, Varken en Panklaar. Het kan per week/dag verschillen op welke afdeling jij staat. Jij gaat je voornamelijk bezig houden met de productie, verpakkingen, controles en de opvolging daarvan.
De productie is een continu proces en jij bent niet alleen verantwoordelijk voor een goede aanvoer van de vleesproducten en het verpakkingsmateriaal maar ook voor de kwaliteitscontrole en het behalen van de aantallen.

Wanneer jij dit alles goed onder de knie hebt zal jij geleidelijk aan meer verantwoordelijkheden krijgen. Doorgroeien en ontwikkelen door naast jouw werk te leren. Jij wordt dus klaargestoomd voor de operator I functie. Dit leer je allemaal intern bij jouw nieuwe werkgever. De opleiding die jij afrond is wel een erkend MBO Opleiding met dus een erkend diploma.

Mocht jij willen blijven ontwikkelen en heb jij die potentie? Dan kan jij blijven doorgroeien. Je kan namelijk van Operator I naar Operator II en Operator III.

Jouw toekomstige werkgever is een groot productiebedrijf waar kwaliteit erg belangrijk is. Naast machinaal werk gebeurt er nog veel met de hand. Hierin onderscheid dit bedrijf zich van andere distributie slagerijen.
Elke dag worden de producten geleverd aan diverse supermarkten door Nederland. Gezondheid, veiligheid en loopbaan staat hoog in het vaandel. Dit doen ze door middel van vers fruit op de locatie, opleidingen en een sociale en fysieke werkomgeving.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau