Luba Uitzendbureau

Hoofdmonteur zonwering

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Bergschenhoek
5 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Om kwart voor 7 ?s ochtends kom je aan op de zaak. Je collega monteurs komen ook net aan en je drinkt gezellig even een bakkie koffie. De planner spreekt de route voor die dag met jullie door en om 07:00 uur stap je samen met je collega in de bus. Je rijdt in een splinternieuwe Ford Transport bus voorzien van al het gereedschap dat je nodig hebt. Je werkkleding en beschermmiddelen zijn ook tot in de puntjes verzorgd. Kortom, je krijgt alles wat je nodig hebt om je werk uitstekend uit te voeren. Je monteert binnen- en buitenzonwering, rolluiken, overkappingen en horsystemen. Naast de montagewerkzaamheden voer je ook onderhoud en reparatie uit.
  • Je stuurt hierbij een team van monteurs aan. Je bent het gezicht van het bedrijf en het is belangrijk dat je klantgericht te werk gaat
  • Omdat je met producten uit een hoger segment werkt ben je representatief en communicatief vaardig
  • Heb je een rijbewijs B of BE? Dan is dat mooi meegenomen

Je werkt bij een bedrijf dat is gespecialiseerd in kozijnen, zonwering en overkappingen. De showroom, het kantoor en de opslag vind je in één pand in Bergschenhoek.

Loyaliteit, behulpzaamheid en elkaar steunen is zeer belangrijk in dit bedrijf. Ook de eigenaren dragen daar aan bij, ze zijn erg betrokken en werken mee in het proces. De sfeer tussen de monteurs onderling is erg goed. Gedurende de dag staan zij veel met elkaar in contact en wanneer iemand hulp nodig heeft, dan staan de anderen meteen klaar! Om ook met de rest van je collega?s een goede band te krijgen worden er regelmatig teamuitjes georganiseerd in de vorm van een BBQ of een etentje. Kortom, een leuke baan binnen een gezellig team!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau