Luba Uitzendbureau

Assistent co÷rdinator logistiek

Details van de functie

Logo Over de functie

Als (assistent) co÷rdinator wordt van je verwacht dat je alles co÷rdineert op de afdeling interne logistiek. Als co÷rdinator logistiek leg je verantwoording af aan de operationeel manager en geef je dagelijks leiding aan de medewerkers in de logistiek.

Wij zoeken iemand die dagelijks leiding gaat geven aan de afdeling interne logistiek. Je overlegt met je team en stelt realistische verbeterdoelstellingen op implementeert deze. Hierbij hou je rekening met de kosten en baten die hierbij komen kijken. Je bewaakt persoonlijke KPI?s van de afdeling via het dashboard.

Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en planning. Ook het aansturen, monitoren en motiveren van logistiek medewerkers hoort bij je taken. Zelf vind je het geen probleem om ook deel te nemen aan de operationele uitvoering zoals het verzenden en ontvangen van goederen. Belangrijk dat je rekening houdt met de veiligheid van het pand, goederen en medewerkers.

Dit bedrijf is een grote speler van ?personalized logistics?. Zij werken o.a. samen met bedrijven zoals Bol.com, Coolblue en Wehkamp. Door hun unieke manier van het bezorgen denk hierbij aan in-home en doorstep services in een flexibel rooster, kan de klant altijd zijn of haar pakket laten bezorgen op het meest geschikte moment. Dit bedrijf heeft verschillende vestigingen in heel de Benelux en alle hebben het doel om de klant tevreden de deur achter de bezorgers dicht te laten doen.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau