Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider kassenbouw

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Bergschenhoek
15 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Dagelijks geef jij technische ondersteuning aan je collega's van de afdelingen kassenbouw en techniek (verwarming, water en electra). Om jouw collega's goed te kunnen ondersteunen begrijp jij de achterliggende techniek van de kassenbouw. Zowel in de offertefase als in de daadwerkelijke projectfase speel jij een belangrijke rol. Door jou wordt alles in goede banen geleid en je ondersteunt waar nodig je collega's. Jij bent verantwoordelijk voor alle voorbereidingen betreft de projecten. Dit betekent dat je ook de productiemedewerkers aanstuurt, projecten gaat plannen en begeleiden. Bij het begeleiden van de projecten hoort natuurlijk ook het onderhouden van het contact met klanten en leveranciers.

Natuurlijk word je niet direct losgelaten, maar word je middels begeleiding opgeleid tot een zelfstandig werkvoorbereider binnen dit mooie bedrijf.

Deze kassenbouwer creŽert de meest uiteenlopende technische installaties op maat gemaakt. Gespecialiseerd in het installeren van interne transportsystemen en het adviseren van klanten laat jouw werkgever tot de top van de wereldwijde tuinbouwtechniek behoren. Elke teelt en elke locatie heeft specifieke eisen en doelstellingen en jouw toekomstige werkgever speelt hier op in. Met 45 jaar ervaring, zijn er al in meer dan 35 landen tuinbouwprojecten gerealiseerd. De kracht zit hem in de mentaliteit van het bedrijf en het team van specialisten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau