Luba Uitzendbureau

Machinaal houtbewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken in de werkplaats waar je op een veilige manier het hout gaat bewerken en de verschillende machines gaat bedienen. De meeste machines zijn computer gestuurd, dus je voert de juiste afmetingen en codes in zodat de machine dit kan uitvoeren. En sommige platen zullen moet de handmachine bewerkt moeten worden. Nadat alles gezaagd of geboord is ga je het verpakken zodat het naar de klant door kan.

Voor deze functie is het prettig als je al wat ervaring hebt in de houtbewerking. Dit omdat het bedrijf uiteindelijk opzoek is naar iemand met leidinggevende capaciteiten zodat het team beter aangestuurd kan worden. Het doorgroeien is natuurlijk afhankelijk van je ervaring hoe snel je de werkzaamheden oppakt.

Jouw nieuwe werkgever is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bewerken van plaatmaterialen. In de eigen fabriek worden met behulp van moderne machines halffabricaten vervaardigd. Vol enthousiasme en zonder poespas verwerken zij grote en kleine partijen platen, in een korte tijd, tot diverse eindproducten.
De werktijden zijn van 08.00 - 17.00 uur. En je werkt in een klein team met hechte collega's.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau