Hanos Nederland

Chauffeur Distributiecentrum (CE rijbewijs)

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een flexibele functie als Chauffeur in Apeldoorn? Bij HANOS zijn wij op zoek naar een collega die bereid is om ook de weekenden en nachten te werken. Ben jij dit? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Chauffeur CE (Oproep) ben je flexibel inzetbaar. In overleg word je op verschillende tijden en dagen ingepland. Bevalt dit goed van beide kanten? Dan is er een mogelijkheid om voor vaste uren in dienst te komen!

Chauffeurs bij HANOS vervullen een hele belangrijke rol. Jij zorgt ervoor dat onze vestigingen altijd goed bevoorraad zijn. Dagelijks kom je in contact met onze interne klanten, onze vestigingen, waar je een nauwe band mee opbouwt. Je zorgt voor de dagelijkse levering van voorraden aan onze vestigingen. Een mooie combinatie van veel kilometers op de weg en contact met collega's op de vestigingen. Daarmee zijn onze vestigingen afhankelijk van jouw diensten.

Klinkt dit als een geschikte rol voor jou? Kijk dan of jij in onderstaand profiel past!Pas jij bij HANOS?

 • Je hebt een rijbewijs CE en Code 95;
 • Je begrijpt dat jouw servicegerichte en vriendelijke houding essentieel is;
 • Je bent een doener, je pakt graag aan en bent hierom een gewaardeerde collega;
 • Je bent bereid om op verschillende tijden / dagen te worden ingezet, bijvoorbeeld 's nachts en in weekenden;
 • Tot slot heb je gewoon zin in deze job en ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Wat wij jou bieden

 • Flexibiliteit! Je werkdagen en werktijden bepaal je in overleg, waardoor je deze baan goed kunt combineren met een studie, hobby of andere baan;
 • Afwisselend werk, geen dag is hetzelfde;
 • Een leuk enthousiast team, al zeggen we het zelf;
 • Een goed salaris en onkostenvergoedingen;
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid op vaste uren.

Enthousiast over deze functie?

Heb je zin om deze uitdaging aan te pakken? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en overtuig ons van jouw kwaliteiten voor deze functie. Na je sollicitatie ontvang je z.s.m. bericht van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Een referentiecheck kan deel uit maken van de selectie.

De afdeling

HANOS heeft met haar eigen centrale en decentrale distributiecentra de gehele logistieke keten in eigen beheer. De vrachtwagens zijn eigendom van HANOS en de chauffeurs zijn bij ons in dienst. Het zijn daardoor dan ook goed opgeleide medewerkers, die allemaal oprecht betrokken zijn bij HANOS en onze klanten.

De klanten worden rechtstreeks beleverd vanuit het distributiecentrum van de diverse HANOS vestigingen en op hun beurt worden de zelfbedieningsgroothandels beleverd vanuit de centrale distributiecentra die gehuisvest zijn in Apeldoorn. In heel Nederland en BelgiŽ zijn dagelijks ruim 200 HANOS-paars gekleurde vrachtwagens onderweg om onze klanten en vestigingen te voorzien van heerlijke producten uit ons assortiment.

In Apeldoorn staan drie zeer moderne centrale distributiecentra met een vloeroppervlak van ca. 100.000 m≤ Om het gehele logistieke proces goed te kunnen laten verlopen zijn er zeer veel medewerkers bij betrokken, van orderverzamelaar tot chauffeur en van medewerker afdeling orderintake tot de logistieke planners. Met elkaar zorgen zij er voor dat klanten en vestigingen de juiste bestelling op het afgesproken tijdstip ontvangen.
HANOS HIS is de naam van de centrale distributiecentra van HANOS. Hier zijn ongeveer 250 medewerkers werkzaam. Met ruim 35.000 m≤ magazijnruimte, een aparte diepvrieshal, een apart emballagecentrum en distributiecentra voor non-food, vers en food producten heeft HANOS HIS goed uitgeruste logistieke centra. De chauffeurs van HANOS HIS leveren de goederen aan onze horecagroothandels en onze klanten.

Aantal uren: 0 - 36
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Hanos Nederland gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.