Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek medewerker is jouw belangrijkste taak het verzamelen van orders. De producten waarmee gewerkt wordt, zijn veelal van aluminium en zijn zwaar. Je bent veel aan het sjouwen en tillen, het is daarom belangrijk dat je fysiek goed in staat bent om deze werkzaamheden te verrichten. Je overige taken zijn als volgt:
  • Controleren en verpakken van orders
  • Klaarzetten van orders voor verzending
  • Inruimen van binnengekomen goederen
  • Zorgdragen voor een veilige en nette werkomgeving
  • Aandragen van verbeteringen / ideeŽn, zodat er slimmer gewerkt kan worden

Je wordt goed begeleidt en ontvangt duidelijke instructies, zodat je productiviteit goed is en je de afgesproken doelstellingen behaald. Heb je bovenstaande taken onder de knie? Dan wordt je takenpakket verder uitgebreid!

Leverancier en voorraadhoudende groothandel in onderdelen voor zonweringssystemen, zoals rolluiken, marieken en buitenzonwering. Onderdelen en complete producten worden direct uit voorraad geleverd. Een financieel ijzersterk bedrijf met een servicegerichte, internationale en informele bedrijfscultuur ťn met korte communicatielijnen, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Door de 24 medewerkers wordt het werken bij deze organisatie als bijzonder prettig ervaren. Jouw collega?s zijn nuchtere, directe mensen en verwachten dat ook van hun nieuwe collega. De producten waarmee gewerkt wordt zijn zware producten. Dat betekent dat logistieke medewerkers fysiek goed in staat moeten zijn deze werkzaamheden te verrichten. Veel sjouwen en zwaar tillen zijn geen uitzondering. Als type 'niet lullen maar poetsen' voel je je hier dus helemaal thuis! Het bedrijf kent goede arbeidsvoorwaarden, houdt iedere vrijdag en borrel en organiseert jaarlijks een personeelsfeest.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau