Luba Uitzendbureau

Metaal Spuiter

Details van de functie

Logo Over de functie

Om 7:00 uur start je werkdag, vanaf 6:45 uur staat er koffie klaar en kun je met je collega's rustig opstarten. Om 7:00 uur vertrekken je collega's van de buitendienst en ga jij naar je werkplek. Jij verzorgt samen met je collega's het spuiten van de metalen constructies. De constructies die in de spuiterij komen zijn nieuwe constructies en zijn qua vorm al helemaal klaar. Jij zorgt met je collega's voor de finishing touch!

Omdat de constructies zo groot zijn ga je nooit alleen de spuiterij in, je bent altijd met zijn drieŽn of vieren in de spuiterij. Ook buiten de spuiterij zijn verschillende werkzaamheden die voor kunnen komen. Denk hierbij aan het schoonmaken en het schuren van de constructies.

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het schilderen en het spuiten van metalen constructies. Denk hier bij aan kranen, tankers of metalen constructies in industriŽle hallen. In de eigen loods worden constructies gespoten voordat deze in elkaar gezet worden en in de buitendienst worden bestaande constructies geschilderd.

Je hebt ongeveer 15 collega's verdeeld over de binnendienst en de buitendienst. En er zijn nog ongeveer 5 collega's op kantoor. De sfeer is informeel en op zijn tijd is er voldoende ruimte voor een lolletje met collega's. Echter staat hard werken en veiligheid voorop.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau